Son Dakika! Malatya’da Şiddetli Deprem…

Son Dakika! Malatya’da Şiddetli Deprem…

Son günlerde Türkiye’nin farklı şehirlerinde depremler meydana geliyor. Sarsıntılar, vatandaş tarafından hissediliyor. 28 Aralık Perşembe günü ise, Doğu bölgesinde yer alan Malatya’da deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye beşik gibi sallanıyor. Batı, doğu, kuzey ve güney bölgelerde sık sık deprem raporları paylaşılıyor. 2023 yılı, Türkiye’de adeta deprem yılı olarak anıldı.

Dün Çankırı’nın ardından bugün de Malatya bir kez daha sallandı. Doğu bölgesinde yer alan Malatya, şiddetli bir sarsıntı yaşadı. Edinilen ilk bilgilere göre, hissedilen depremin şiddeti 4.6 büyüklüğünde oldu.

MERKEZ ÜSSÜ YEŞİLYURT

Doğu bölgesinde yaşanan depremlerin artçıları halen sürüyor. Dün bölgede 4.3 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından bugün biraz daha büyük bir deprem meydana geldi.

Merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan depremde henüz olumsuz bir rapor paylaşılmadı. Kandilli Rasathanesi, yerin 5 kilometre derinliğinde 4,6 şiddetinde deprem tespit ettiğini bildirdi. Deprem 12.34 sularında gerçekleşti ve henüz can ya da mal kaybı ihbarı gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler