Sıcak Haber: Konya’da Korkutan Deprem!

Sıcak Haber: Konya’da Korkutan Deprem!

Türkiye’nin dört bir tarafında sarsıntılar sürüyor. Bu seferde Konya'da meydana gelen deprem vatandaşları korkuttu. İşte ayrıntılar...

Konya’da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan bilgilere göre deprem merkez üssü Kulu'da yaşandı.

AFAD DEPREMLE İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNDU! 

AFAD'ın açıklamasına göre Konya'nın Kulu ilçesinde saat 18.49'da meydana gelen deprem, yerin 7.02 kilometre derinliğinde tespit edildi. Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, depremin ilçe genelinde hissedildiğini ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına araştırmaların sürdüğünü belirtti. Ünver, deprem sonrası halkın güvenliği ve huzuru için belediye ekiplerinin gerekli incelemeleri titizlikle yürüttüğünü vurguladı.

Başkan Ünver, olası risklerin önüne geçmek ve ilçe genelindeki vatandaşların güvenliğini sağlamak adına tüm tedbirlerin alındığını ifade etti. Ayrıca, deprem sonrası herhangi bir hasar veya acil duruma rastlanmamasının ilçe halkı için büyük bir rahatlama kaynağı olduğunu da aktardı. Ayrıca ilçedeki durumu yakından takip ettiklerini ve gerektiğinde halkı bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti.

AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun'un depremle ilgili yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar olumsuz bir ihbar ulaşmadı. AFAD olarak gelişmeleri takip ediyoruz." ifadeleri yer aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler