Sen Türkülerini Söyle Yarışma Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sen Türkülerini Söyle Yarışma Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sen Türkülerini Söyle Yarışma Başvurusu Nasıl Yapılır? Sen Türkülerini Söyle yarışma başvurusu yapmak için Whatsapp üzerinden video gönderilmelidir. Bu sayede sesiniz ve diğer özellikleriniz, yetkililer tarafından değerlendirilir.

Sen Türkülerini Söyle yarışma başvurusu yapmak için Whatsapp üzerinden video gönderilmelidir. Bu sayede sesiniz ve diğer özellikleriniz, yetkililer tarafından değerlendirilir. Sen Türkülerini Söyle yarışma başvurusu yapmak için profesyonel bir video hazırlamakta fayda vardır. 

Sen Türkülerini Söyle, TRT 1 ekranlarında yayımlanan bir yarışma programıdır. Birbirinden güzel türküleri seslendiren yarışmacılar, usta sanatçıların yer aldığı jüri karşısında heyecanlı anlar yaşar. Yarışmada zaman zaman ünlü konuklar da sevilen parçalarını seslendirir.

Sen Türkülerini Söyle yarışması, tanınan bir kişi olmak için iyi bir fırsattır. Yarışmada birinci olamasanız bile sesinizin güzelliği ile dikkat çekebilirsiniz. Böylece keşfedilme şansınız artar. Yarışmaya katılmak için gönderdiğiniz videolar, bir ön başvuru niteliği taşır. 

Ön başvuru aşaması tamamlandıktan sonra yarışma ekibinin sizi aramasını beklemelisiniz. Yarışma ekibi size gerekli bilgilendirmeyi yapar. Ön eleme aşamasında da başarılı olan adaylar, programda yer almaya hak kazanır. 

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE YARIŞMA BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Sen Türkülerini Söyle yarışma başvurusu, WhatsApp üzerinden gönderilecek video ile yapılır. Videoda türkünüzü seslendirmeniz gerekir. Ancak videoda yer alan sesin ve görüntünün net olması önemlidir. 

Sesiniz ve görüntünüz ne kadar berraksa o kadar başarılı olma şansınız vardır. Program ekibi, başvuru videonuzu inceler. Başvuru videonuzun beğenilmesi halinde yarışmada yer alma şansı elde edersiniz. 

Sen Türkülerini Söyle yarışmasının sunuculuğunu Turgay Başyayla yapıyor. Yarışma jürisinde; Aysun Gültekin, Öykü Gürman, İsmail Altunsaray, Cengiz Özkan, Emre Yücelen yer alır. Jüri, sesleri dinleyerek değerlendirme yapar.

Yarışmaya çok sayıda başvuru yapılır. Seçmeler, son derece titiz bir şekilde yapılır. Böylece ekran başında yer alanlar, en güzel sesleri dinleme fırsatı bulur. Yarışmanın ilk sezonunda yer alan yarışmacılar, jüriye zaman zaman duygusal anlar yaşatabiliyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, sesine güvenmesi gerekir. Çok sayıda seyircinin ve kameraların karşısında şarkı söylemek amatör sanatçılar için zor olabilir. Bu nedenle yarışma sırasında heyecanınızı yenmeniz de önemlidir.  

Sen Türkülerini Söyle Başvurusu İnternetten Yapılır mı?

Sen Türkülerini Söyle başvurusunun internetten yapılması mümkün değildir. İnternet üzerinden yapılan başvurular, değerlendirmeye alınmaz. Başvuruların WhatsApp üzerinden yapılması gerekir. 

WhatsApp üzerinden başvuru yapabilmek için bir WhatsApp hesabı açmalısınız. Açacağınız WhatsApp hesabı ile başvurunuzu yapabilirsiniz. Programa başvurmak isteyenlerin türkü söylemeyi sevmesi önemlidir.

Usta isimlerin karşısında yarışmak için belli bir müzik kültürü olmasında da fayda vardır. Sen Türkülerini Söyle yarışmasına katılmak isteyenler, başvuru işlemini kolayca yapabilir.

Yarışma, TRT1 ekranlarında yayımlanır. Programı izlemek isteyenler, seyirci olarak programa katılabilir. Sen Türkülerini Söyle yarışmasını izleme fırsatı bulamayanlar, YouTube üzerinden geçmiş yayınları takip edebilir. 

Yarışmayı kazanan kişiye 500 bin TL değerinde ödül verilecektir. Bu ödülün yanı sıra tüm yarışmacılar, sesini tüm Türkiye’ye duyurma fırsatı elde eder. Bu sayede albüm yapma, TV programlarına çıkma fırsatı elde edilir. 

Sen Türkülerini Söyle Başvurusu WhatsApp’tan Yapılır mı?

Sen Türkülerini Söyle başvurusunun WhatsApp’tan yapılması mümkündür. Bunun için ilk olarak WhatsApp hesabına giriş yapılmalıdır. Bu hesaba giriş yapıldıktan sonra mesaj gönderme sembolüne tıklanır. 

Mesaj gönderme kısmından Sen Türkülerini Söyle WhatsApp numarası girilmelidir. Sen Türkülerini Söyle WhatsApp numarası 0530 338 29 29 şeklindedir. Bu numaradan Sen Türkülerini Söyle yarışma başvurusu yapmak mümkündür. 

Gelen ekranda “+” sembolüne tıklanarak videonuzu gönderebilirsiniz. 

“Fotoğraflar ve videolar” kısmından telefonunuza ya da bilgisayarınıza kaydettiğiniz videoyu gönderebilirsiniz. 

“Kamera” kısmından yeni video çekebilirsiniz. Ancak çekimleri daha profesyonel bir şekilde yapmanızda fayda vardır. 

Videonuzun hangi isimle kaydettiyseniz “Dosya Adı” kısmına o adı yazmalısınız. Bu sayede dosyanızı göndermek için ekleyebilirsiniz. “Aç” yazan kısma tıkladığınız takdirde dosya sisteme eklenir. 

“Bir mesaj yazın” kısmından videonuza mesaj ekleyebilirsiniz. İsim, soy isim ve iletişim bilgilerinizi mesaj olarak ekleyebilirsiniz.

Mesaj gönderme sembolüne tıkladığınız takdirde videonuz, Sen Türkülerini Söyle yarışmasına gönderilir. 

İletişim bilgilerini ya da yetkililerle paylaşmak istediğiniz farklı bilgileri ayrı bir belge halinde de gönderebilirsiniz. Bu sayede farklı bilgiler de vermeniz mümkün olur. 

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sen Türkülerini Söyle başvuru şartları; ses ve müzik bilgisi açısından yeterli olmaktır. Sesiniz, yarışmada performans sergilemek için uygun olmalıdır. Aynı zamanda ekran karşısında performans sergileyebilmeniz gerekir.

Yarışmaya başvuranlar arasında usta sanatçılar, sahne deneyimi olanlar vardır. Bu nedenle öne çıkabilmek için videoda sesinizi en iyi şekilde yansıtmalısınız. Sen Türkülerini Söyle başvurusu yapmak, size farklı kapılar aralar.

Yarışmada performans sergileyenler, ses güzelliğiyle tanınır hale gelir. Bu sayede şöhret olma, albüm yapma fırsatı elde edilebilir. Sen Türkülerini Söyle yarışması, çok sayıda kişi tarafından izlenir. Bu sayede yarışmacıların; sosyal medya takipçileri artar. Böylece şöhretin getirdiği avantajı, dijital dünyada kullanabilirsiniz. 

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE YARIŞMASI NEREDE ÇEKİLİR?

Sen Türkülerini Söyle yarışmasının çekildiği yer, TRT stüdyolarıdır. Yarışmaya video gönderen kişiler, telefonla ön elemelere çağrılır. Ön elemede başarılı olanlar, yarışmada yer almaya başlar. Çekimler sırasında yarışmacıların kurallara uygun hareket etmesi gerekir.

Kurallara uygun olarak hareket etmeyen kişiler, diskalifiye edilebilir. Yarışmacıları hem jüri hem de stüdyodaki seyirciler izler. Bu nedenle ciddi bir heyecan söz konusu olur. Sen Türkülerini Söyle yarışmasının her bölümünde bir birinci seçilir.

Sen Türkülerini Söyle yarışmasında finalist olan adaya 500 bin TL ödül alır. Ödül almak isteyenlerin yarışmada üstün bir performans sergilemesi gerekir. Bu sayede ödül almaya hak kazanmak mümkün olur. 

Sen Türkülerini Söyle yarışmasında, jürinin yarışmacıları nasıl değerlendirdiği önemlidir. Jüri tarafından yapılan değerlendirmeye göre yarışmacıların puanları belirlenir. En yüksek puanlı olan yarışmacılar, birinci olmaya hak kazanır. 

Yarışmacılar, her hafta jüri üyeleri tarafından programa hazırlanır. Bu sayede yarışma boyunca müzik bilgisini, şarkı söyleme becerisini artırmak mümkün olur. Yarışmacılar, öğretilen bilgiler ile sanat hayatını daha ileriye taşır. 

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE BÜYÜK ÖDÜLÜ NE KADARDIR?

Sen Türkülerini Söyle büyük ödülü, 500 bin TL’dir. Bu ödülü almak isteyenler, yarışmada birinci olmalıdır. Birincinin yanı sıra diğer yarışmacılar da ünlü yapımcılarla, sanatçılarla çalışma fırsatı elde eder. Sen Türkülerini Söyle yarışması sırasında hem şarkı söylemek hem de enstrüman çalmak mümkündür. Böylece daha etkili bir performans sergilenir. 

Yarışmacılar, en sevdikleri ve en iyi söyledikleri türküleri seslendirerek programa başvurabilir. Yetkililer, videoyu incelerken sesin ne denli doğru kullanıldığına bakar. Sesin doğru kullanılmasının yanı sıra ses rengi, nağmeler gibi detaylar da önemlidir. 

Video için birkaç kez deneme yapılabilir. Böylece sesinizin en iyi olduğu videoyu başvuru için gönderebilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra yarışma yetkililerinin sizi aramasını beklemeniz gerekir. Yarışma yetkilileri başvurular arasından en iyi sesleri seçer.

Yarışma sırasında en güzel sesler yarışır. Jüri, her hafta yarışmacıları dinleyerek elemeler yapar. Birinci olan yarışmacıya büyük ödül verilir. Böyle bir yarışmada yer almak size çok şey kazandırır. Sen Türkülerini Söyle yarışma başvurusu yapmak sizin için farklı bir hayatın başlangıcı olabilir. Bu nedenle başvuru için videonuzu göndermeli ve şansınızı denemelisiniz. 

antalyahaber.tv
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler