Saklıkent ve Beydağlarına mevsimin ilk karı

Saklıkent ve Beydağlarına mevsimin ilk karı

Antalya sakinleri ve tatilciler deniz keyfi yaparken, merkeze yaklaşık 1 saat uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi ve Korkuteli Beydağlarına mevsimin ilk karı yağdı.

SAKLIKENT'TE SEZONUN İLK KARI

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde, kent sakinleri ve tatilciler, deniz keyfi yaparken, merkeze yaklaşık 1 saat uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'ne ise sezonun ilk karı dün akşam yağdı. Saklıkent kayakevi işletmecisi Cuma Özaydın, bu sabah da kar yağdığını belirterek, kar kalınlığının 10 santimetreyi bulduğunu aktardı. Özaydın, "Tesislerimiz yenilendi, hazırlıklarımız tamamlandı. Sezona hazırız" dedi.

BEYDAĞLARINA MEVSİMİN İLK KARI

Antalya'nın yaylası Korkuteli'ne mevsimin ilk karı Beydağlarına yağdı. Beydağlarının zirvesi beyaza bürünen eşsiz bir manzara oluşturdu.

Korkuteli Beydağlarına mevsimin ilk karı yağdı. İlçenin yüksek yerleri beyaza bürünürken, 3 bin rakımlı Beydağlarında eşsiz bir manzara oluşturdu. Uzun süredir bahar havasının yaşandığı ilçede, yüksek kesimlere kar düşmesiyle birlikte sıcaklık hissedilir derecede düştü.

Kış mevsiminin bu yıl geç geldiğini belirten vatandaşlar, yüksek kesimlere kar yağmasının ilçe merkezine de kısa sürede kar yağacağının habercisi olduğunu söyledi.

saklikent-ve-beydaglarina-mevsimin-ilk-kari.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler