Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Veriyoruz

Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Veriyoruz

Sinan Oğan, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak, 28 Mayıs'taki ikinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldığını duyurdu.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta yapılacak olan ikinci turda Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

SİNAN OĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI ŞU ŞEKİLDEDİR:

Saygıdeğer basın mensupları, Türk milletinin sevgili evlatları. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalmıştır. %5.2 oy alarak, seçimlerin ikinci turunda etkili bir konuma ulaştık. Partimizin genel başkanına, parti yöneticilerine ve tüm parti üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Yaklaşık 10 yıldır bizimle birlikte yürüyen, bizi yalnız bırakmayan yol arkadaşlarıma ve gece gündüz çalışan Sinan Oğan gönüllülerine teşekkür ediyorum.

Farklı görüşlere sahip olan ve bize güvenen, bizi destekleyen vatandaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. Adaylığımız için imza toplayanlara da teşekkür ederim. Afişlerimizi ve broşürlerimizi ev ve iş yerlerine astılar. Gittiğimiz ilçelerde ve illerde toplandılar, iş yerlerine davet ettiler. Sesimizi televizyonlardan duyuramamış olabiliriz, ancak sosyal medya bize kapılarını açtı. Saldırılara maruz kaldık, üzerimizde yalan haberler çıkartıldı. Sosyal medyada linç kampanyasına uğradık. Ancak gönüllülerimiz yardımımıza koştu.

SIĞINMACILAR KONUSUNDA FARKINDALIK OLUŞTURDUK

Yaklaşık 3 yıl önce, eğer bir Türk milliyetçisi aday çıkmazsa, Türk milliyetçilerini adaysız bırakmayacağımızı söyledik ve yola çıktık. Seçimlere hazırlanmaya başladık. Eğer bir Türk milliyetçisi aday çıkarsa, adaylıktan çekileceğimizi ve bu adaya kayıtsız şartsız destek vereceğimizi belirttik. Ancak böyle bir aday çıkmadığı için çalışmalarımıza hız verdik ve Türk milliyetçilerinin adayı olarak seçime girdik. %5.2 oy almanızı bazı kesimler şaşkınlıkla izliyor olabilir. Ancak onların dikkate almadığı bir şey vardı: Biz 3 yıldır bu seçim için çalışıyorduk. Bize tesadüfi oylar diyenleri, oylarını başka adaylara vermeye çalışanları başka adreslere yönlendirmelerini öneriyoruz.

Bu başarıyı güç birliği sağladı. Başlangıçta 9-10 bandında oy almayı bekliyorduk. Ancak dalganın dip noktasına geldiğini ve seçimde sürpriz yapacağımızı söylemiştik. Linç kültürünü ülkemiz demokrasisi açısından tehlikeli buluyorum. Her türlü yöntemle bir adayın yarıştan çekilmesini sağlamak, demokrasiye darbedir. Bizim destekçilerimize hakaret etmek yerine, dediğimiz noktadayız. Eğer çekilseydik, ilk turda biteceği herkes tarafından görülmüştü. Adil olmayan koşullar altında yarıştık. Sosyal medyada bize destek veren gönüllü kullanıcılara teşekkür ediyorum. Büyük Turan hedefimize doğru ilerlemeye devam ediyoruz. Buradaki amacımız, plana sadık kalmaktır. Türk milliyetçilerini siyasetin merkezine yerleştirdik. Ayrıca, sığınmacılar konusunda farkındalık oluşturduk.

erdogan-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler