Osman Civan Kimdir?

Osman Civan Kimdir?

Doç. Dr. Osman Civan, Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Burdur Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev aldı. Hızla büyüyen kariyerinde, Akdeniz Üniversitesi'nde ortopedi ve travmatoloji alanında uzmanlık...

Doç. Dr. Osman Civan, Dr. Osman Civan, Dr. Osman Civan, Doktor Osman Civan, Antalya Osman Civan, Antalya Dr. Osman Civan, Osman Civan Kimdir? Dr, Osman Civan Kimdir?

Doç. Dr. Osman Civan, Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Burdur Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev aldı. Hızla büyüyen kariyerinde, Akdeniz Üniversitesi'nde ortopedi ve travmatoloji alanında uzmanlık eğitimine devam etmek üzere araştırma görevlisi olarak atandı. 

ALMANYA'DA ARTROSKOPİ VE DİZ/KALÇA CERRAHİSİ EĞİTİMİ

Gelenkchirurgie Orthopadie Hannover'daki Fellowship programıyla Almanya'da artroskopi, osteotomi ve diz/kalça artroplastisi konularında derinlemesine eğitim aldı. Bu uluslararası deneyim, uzmanlığını pekiştirdi ve geniş bir perspektif kazandırdı.

HİZMETTE KALİTE: YÜKSEKOVA VE ELMALI DEVLET HASTANELERİ

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak atanmasının ardından, Yüksekova Devlet Hastanesi'nde görevine devam etti. Daha sonra Elmalı Devlet Hastanesi'nde çalışmaya başlayan Doç. Dr. Osman Civan, tecrübesini artırarak Akdeniz Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak göreve başladı.

DOÇENTLİK UNVANI VE ULUSLARARASI İŞBİRLİKLERİ

Doç. Dr. Osman Civan, ortopedik onkoloji alanındaki çalışmalarıyla 2020'de doçent unvanını elde etti. Bu süreçte Marmara Üniversitesi ve Padova Üniversitesi'nde yaptığı çalışmalar, uluslararası alandaki işbirliklerini güçlendirdi.

YENİ BİR DÖNEM: MUAYENEHANEDE UZMANLIK

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki görevinden ayrıldıktan sonra, kendi muayenehanesinde Kas-İskelet Sistemi Tümörleri, omuz ve diz cerrahisi alanlarında çalışmalarını sürdüren Doç. Dr. Osman Civan, alanındaki uzmanlığı ile öne çıkıyor. Gelecek dönemde de bu alandaki çalışmalarını sürdürmeyi hedefleyerek, hastalarına kaliteli ve özenli sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.

OSMAN CİVAN KİMDİR?

OKULLAR / EĞİTİMLER

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı

Gelenkchirurgie Orthopadie Hannover/Almanya – Artroskopi/ Omuz ve Diz Cerrahisi

Padova Üniversitesi – Ortopedik Onkoloji – İtalya

HEKİMLİK DENEYİMİ

2011-2012: Burdur Devlet Hastanesi – Pratisyen Hekimlik

2012-2017: Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ortopedi Ve Travmatoloji Anabilim Dalı/ Araştırma Görevlisi

2017-2019: Yüksekova Devlet Hastanesi / Hakkari – Uzman Doktor

2019 Şubat- 2019 Ekim: Elmalı Devlet Hastanesi/ Antalya – Uzman Doktor

2019 Ekim- 2020 Eylül: Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ortopedi Ve Travmatoloji Anabilim Dalı- Öğretim Görevlisi

2020 Eylül- 2021 Haziran: Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ortopedi Ve Travmatoloji Anabilim Dalı- Dr. Öğretim Üyesi

2021 Haziran: 2023 Mayıs: Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ortopedi Ve Travmatoloji Anabilim Dalı- Doçent Doktor

doc-dr-osman-civan.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler