Milyonluk Filistin Sorusu Yarışmaya Damga Vurdu

Milyonluk Filistin Sorusu Yarışmaya Damga Vurdu

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ dün akşama yine damga vurdu. 1 milyon liralık soruyu açtıran yarışmacıya Filistin sorusu yöneltildi. İşte sosyal medya gündemine oturan o dakikalar…

Klasikleşen ‘Kim Milyoner İster’ isimli yarışma dün yeniden Türkiye’nin gündemine oturdu. İsrail’in Filistin’e karşı uyguladığı orantısız güç tüm dünyanın dikkatini çekerken, Filistin sorusu herkesi şaşırttı.

ATV’de yayınlanan ve sunumunu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı programda duygusal anlar yaşandı. Yarışmacı 1 milyon liralık Filistin sorusunu açtırdı.

1-milyonluk-soru.png

1 MİLYONLUK HANGİ SORU SORULDU?

Son günlerde Gazze’de yaşananlara dikkat çeken programda Filistin ile ilgili soru yarışmacıya yöneltildi. Sosyal medyanında gündemine düşen işte o soru;

İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?

  1. Hulk Posteri
  2. Karpuz Dilimi
  3. Kırmızı Karanfil
  4. Sedir Ağacı Dalı

YARIŞMACI SORU DOĞRU CEVAPLADI

Yarışmacı Eyüp İşler, hiçbir joker hakkı kalmamasına karşın soruyu doğru şekilde cevapladı. 1 milyon liralık soruya "B Şıkkı karpuz dilimi" cevabını verdi. Bunun ardından 5 milyon TL’lik soruyu açtırmış oldu.

KENAN İMİRZALIOĞLU’NDAN DUYGUSAL MESAJ

Doğru cevabı bilen Eyüp İşler hüzünlü bir sevinç yaşadı. Kenan İmirzalıoğlu ise, cevabın ardından Gazze’de yaşananlara dikkat çekerek duygusal bir açıklamada bulundu;

İnşallah barış gelir ve sivil insanların ölümü son bulur. Sivillerin ölmesi hepimizin içini acıtıyor. Bütün dünya, Gazze'deki olayları bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor. Haklının yanında olmuyorlar. İnşallah kendini büyük gören ülkeler, vicdani bir şekilde son bulur. Oradaki insanlar için dua ediyoruz. Görüntüleri izlemeye dayanamıyoruz, içimiz yanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler