Memleket Partisi'nden Şaşırtan İstifa!

Memleket Partisi'nden Şaşırtan İstifa!

Memleket Partisi'nden şaşırtan istifa! Memleket Partisi’nde canlı yayında şok istifa görüntüleri! Hangi milletvekili adayı neden istifa etti? İşte haberin detayları…

Cumhurbaşkanlığı genel seçimleri ve 28. Milletvekili Genel seçimi yaklaşırken, Memleket Partisi’nden şaşırtan istifa geldi. Halk TV’nin canlı yayınına katılan Memleket Partisi Kurucusu ve 2. Sıra milletvekili adayı Hüseyin Ata Kaşgöz, canlı yayında istifa ettiğini açıkladı. Aynı zamanda milletvekili adaylığından çekildiği dile getiren Kaşgöz, Muharrem İnce’nin asıl amacı olarak Kılıçdaroğlu’na seçimi kaybettirmek olduğunun altını çizdi. 

“İSTİFA EDENLERİN NE YAZIK Kİ BİR DAHA KAYITLARI YAPILIYOR!”

Muharrem İnce’nin Genel Başkan olduğu Memleket Partisi’nden istifa ettiğini canlı yayında açıklayan Kaşgöz, İstifa edenlerin 2 gün sonra tekrar kayıtlarının yapıldığını belirtti. “ Ne yazık ki bu istifa eden arkadaşların kimlik bilgileri genel merkezde olduğu için ikinci gün tekrardan kayıtları yapılıyor. Bir daha e-Devletten istifa ediyorlar, iki gün sonra bir daha bir daha üye yapılıyorlar. Sayıştay’daki rakam düşmesin diye bu yola da başvuruluyor. Bu da çok can sıkıcı.” diyerek yaşadıklarını dile getirdi. 

“AMA ALTINDA YATAN SEBEP, KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA DUYDUĞU KİN VE NEFRET. BUNU BİR TÜRLÜ ÖNLEYEMEDİK”

Hüseyin Ata Kaşgöz’ün açıklamaları arasında Muharrem İnce ile bire bir görüştüğüne de yer verdi. Görüşmeler sırasında İnce’ye Cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini dile getiren Kaşgöz “Bana verdiği cevap ‘olmaz kazanırım’ ama altında yatan sebep, Kemal Kılıçdaroğlu’na duyduğu kin ve nefret. Bunu bir türlü önleyemedik” şeklinde belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler