Korkuteli'nde 538 bin TL koronavirüs cezası kesildi

Korkuteli'nde 538 bin TL koronavirüs cezası kesildi

Korkuteli Kaymakamlığı koordinasyonunda koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan kontrollerde, jandarma ve polis ekipleri tarafından toplam 538 bin 384 lira idari para cezası uygulandı.

Korkuteli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimlerin, ilgili birimlerce aksatılmadan sürdürüldüğü kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Başta park ve bahçeler ile açık alanlar, otobüs durakları, restoranlar, lokantalar, lokaller, kahvehaneler ve kafeler, market ve pazar yerleri olmak üzere ilgili diğer yerlerde sosyal mesafe ve maske kullanımı dahil uyulması gerekli kurallar yönünden yapılan denetimler sonunda, İlçe Emniyet Müdürlüğü 311 kişiye idari para cezası olarak 288 bin 434 TL, İlçe Jandarma Komutanlığı 292 kişiye 249 bin 950 TL olmak üzere toplamda 603 kişiye 538 bin 384 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca 55 kişiye ödeme emri tebliği hazırlanmakta olup, ödeme emri tebliğ edildiği halde ödemeyeneler ile ilgili cebren takip ve tahsiline ilişkin çalışmalar devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler