'Köpeklerin Uyutulması' Kararına Tarkan'dan İsyan!

'Köpeklerin Uyutulması' Kararına Tarkan'dan İsyan!

Son zamanlarda Türkiye'de başıboş sokak köpekleriyle ilgili meclise getirilmesi planlanan teklif hayvanseverlerin tepkisini alırken kamuoyunda da geniş yankı uyandırmış durumda. Megastar Tarkan'dan tepki paylaşımı ise gecikmedi. İşte haberin detayları...

Köpeklerin toplanıp sahiplenilmeyenlerin uyutulmasını içeren bir teklifin Meclis'e getirilmesi planlanıyor. Bu durum ise hayvan hakları savunucuları ve vatandaşlar arasında hararetli tartışmalara yol açtı. Hayvanseverler, bu tür önlemlerin insanlık dışı ve kabul edilemez olduğunu savunurken, bazı kesimler ise sokakların daha güvenli hale gelmesi gerektiğini vurguluyor. Meclis'e sunulacak teklifin detayları ve sürecin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu oldu

"BU ACI REÇETENİN FATURASI HAYVANLARA ÖDETİLEMEZ"

"Acı Reçetenin Faturası": Sokak hayvanları tarafından zarar gören olaylar yaşanıyor, ancak ihmaller nedeniyle oluşan bu acı reçetenin faturası, hayvanlara ödetilemez."

HAYVANSEVERLERDEN YOĞUN TEPKİ

Başıboş sokak köpeklerinin toplanıp sahiplenilmeyenlerin uyutulmasını içeren teklif, Meclis'e sunulmak üzere hazırlanıyor. Ancak bu teklif, hayvan severler ve hayvan koruma dernekleri tarafından yoğun tepkilerle karşılandı. Ünlü sanatçı Tarkan da bu tepkilere katılan isimlerden biri oldu.

Tarkan, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda bir kullanıcının konuyla ilgili bir gönderisini yeniden paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “Ne kadar doğru ifade etmiş.”

MEGASTARDAN SOKAK HAYVANLARINA DUYARLI YAKLAŞIM 

Tarkan’ın bu paylaşımı, sokak hayvanlarına yönelik duyarlılığını ve bu konudaki tepkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Hayvanseverler, bu tür önlemlerin insanlık dışı olduğunu savunarak, daha insancıl ve sürdürülebilir çözümler bulunması çağrısında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler