KGM 3000 İşçi Alımı Kura İşlemleri İçin Tarih ve Şehirler Açıklandı

KGM 3000 İşçi Alımı Kura İşlemleri İçin Tarih ve Şehirler Açıklandı

İŞKUR üzerinde 2 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla yayımlanan duyuruya göre Karayolları Genel Müdürlüğü 3000 işçi alımı için başvurular 8 Mayıs 2023 tarihinde sona erdi. Adaylar şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyor.

İŞKUR üzerinde 2 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla yayımlanan duyuruya göre Karayolları Genel Müdürlüğü 3000 işçi alımı için başvurular 8 Mayıs 2023 tarihinde sona erdi. Adaylar şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyor. İşçi alımı için ASİL ve yedek adaylar belirlenecek ve kura işlemleri yapılacak. Karayolları Genel Müdürlüğü resmi internet adresinde kura çekilişi yapılacak olan şehir listesi ve tüm detayları duyurdu.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 3000 işçi alımı için kura işlemleri şehir listesine göre gerçekleştirilecek. Kura çekimi, plaka numaralarına göre 30 Mayıs 2023 ve 31 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacak.

Çekilişler Türkiye Noterler Birliği Eşliğinde Gerçekleştirilecek

İlan edilen kadro sayısı kadar asıl aday ve asıl sayısının 3 katı kadar yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği eşliğinde 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde Karayolları Genel Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişine en fazla 500 katılımcı/istekli izleyici kabul edilecektir, bu da salonun kapasitesiyle sınırlıdır. Bu kura işlemiyle belirlenecek olan asıl ve yedek adaylar, Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere görevlerine başlayacaklar.

3000 kişi ASİL olarak seçilecek ve kadro sayısının 3 katı olan 9000 aday ise Yedek olarak belirlenecektir. Yedek adaylar, ASİL adayların yerine atanmak üzere beklenecek. Bu şekilde, atama sürecinde olası boşlukları doldurmak için yedek adaylar değerlendirilecektir.

30 Mayıs 2023’te Kura Çekilişi Yapılacak Olan İller

Kura çekilişi, saat 10:00'da Adana iliyle başlayacak ve il trafik kodlarına göre sırayla devam edecektir. Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bolu, Bitlis, Bursa, Burdur, Çankırı,  Çanakkale, Çorum, Diyarbakır,  Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir,  Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Gaziantep, Giresun, Hatay, Hakkari,  Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir ve en son olarak Kars ili için çekiliş yapılacaktır. Bu şekilde her ilin kura çekilişi sırasıyla tamamlanacaktır.

31 Mayıs 2023’te Kura Çekilişi Yapılacak Olan İller

Kura çekilişi saat 10:00'da Kastamonu iliyle başlayacak ve il trafik kodlarına göre sırayla devam edecektir. Aksaray,  Kırklareli, Kayseri, Kocaeli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Samsun, Sakarya, Siirt, Sivas, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye ve Düzce ili için kura çekilişi yapılacaktır. Bu şekilde her ilin kura çekilişi sırasıyla tamamlanarak sonuçlar belirlenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler