Karabük'te Dünyanın En Uzun Boylu Kadını Oy Verdi!

Karabük'te Dünyanın En Uzun Boylu Kadını Oy Verdi!

Dünyanın en uzun boylu kadını olarak Guinness Rekorlar kitabına giren Rümeysa Gelgi, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimi için, Weaver Sendromu hastası olan Gelgi, Safranbolu ilçesinde oyunu kullandı.Evine seyyar sandık götürüldü!

Dünyanın en uzun boylu kadını olarak bilinen Rümeysa Gelgi, 2 metre 15 cm boyunda görenleri hayrette bırakıyor. Emek mahallesinde bulunan evine sandık görevlileri tarafından seyyar sandık götürüldü!

Oyunu kullanan Gelgi, fiziksel olarak hareket etme zorluğu olan kişiler için seyyar sandık uygulamasını kullandığını belirtti.

HAREKET GÜÇLÜĞÜ BULUNANLAR İÇİN SEYYAR SANDIK UYGULAMASI!

Oy vermeye gidecek vatandaşlar arasında hareket güçlüğü bulunanlar için seyyar sandık uygulaması ile vatandaşlar için kolaylık sunuluyor.

Rümeysa Gelgi ise bu durumu şöyle açıklıyor “Ülkem için en hayırlısının olmasını temenni ediyorum. Oyumu kullanmış bulunmaktayım, teşekkür ediyorum." dedi. Gergi, gazetecilere şimdiye kadar verdiği oylarda her zaman okula gittiğini belirterek ancak bu seçimde seyyar sandık uygulaması kullandığını belirtiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler