Kamyonete tutunan patenli kızlar: "Çekme, annem kızıyor"

Antalya'da patenli 2 genç kız, kamyonete tutunup, trafikte tehlikeye rağmen ilerlemeyi sürdürdü. Kameraya alınan kızlar önce zafer işareti yaptı sonra, "Ağabey çekmeyin, annemiz kızıyor" dedi.

Antalya'da isimleri öğrenilemeyen patenli 2 genç kız, kapalı kasa kamyonete tutunup, akan trafikte tehlikeye rağmen ilerlemeyi sürdürdü. Kamyonetin trafik ışıklarında durmasıyla kameraya alındıklarını fark eden kızlar, önce zafer işareti yaptı daha sonra ise "Ağabey çekmeyin, annemiz kızıyor" dedi. İçlerinden birisi gülerek görüntü çeken kişinin aracına tutunmak için izin bile istedi.

Antalya'da ayaklarında paten olan 2 genç kız, kapalı kasa kamyonetin arkasındaki demirlere tutunarak, trafikte ilerledi. Arkadan gelen araçtakiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendikleri için tepki gösteren kızlar, "Ağabey çekmeyin, annemiz kızıyor" diye seslendi.

Genç kızlardan biri, görüntü çeken kişinin yanına gelip, "Size geçelim mi?" diye sordu. Araçtakilerin "Tutunacak yer yok" demesiyle ret cevabı alan kızlardan biri, "Çektin bizi o kadar ama" diyerek tepki gösterdi.

Patenci kızların tehlikeli yolculuğu ve sonrasındaki tepkileri, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Kamyonete tutunan patenli kızlar:

Kamyonete tutunan patenli kızlar:

Kamyonete tutunan patenli kızlar:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler