İstanbul'da Aynı Yerde Bir Hafta Arayla İkinci Ceset Bulundu!

İstanbul'da Aynı Yerde Bir Hafta Arayla İkinci Ceset Bulundu!

Bahçelievler'de, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide, yaşamını yitirmiş 19 yaşındaki bir genç bulundu.

İstanbul, Bahçelievler'de yaşanan trajik olayda, boş arazide 19 yaşındaki bir gencin cansız bedeni bulundu. Genç, annesine gönderdiği intihar içerikli veda mesajıyla geride derin bir iz bıraktı. Aynı alanda bir hafta arayla bulunan ikinci ceset, bölgede endişe yarattı. İşte detaylar...

TEKSTİL ÇALIŞANININ İHBARI ÜZERİNE FARK EDİLDİ

Olay, Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi'nde bulunan bir tekstil firması çalışanı, sigara içmek için balkona çıktığında, boş arazide yatan bir kişiyi fark etmesiyle ortaya çıktı. Tekstil çalışanın madde kullanımı ihbarı üzerine, polis ekipleri harekete geçti. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, yerde yatan şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

ANNESİNE İNTİHAR İÇERİKLİ VEDA MESAJI GÖNDERMİŞ

Cansız bedenin kimliği ilk başta belirlenemezken, kısa bir süre sonra Can Muhammet Akyel'in (19) annesi Ö.A., oğlunun intihar içerikli bir veda mesajı gönderdiğini ve hayatından endişe ettiğini bildirdi. Yapılan incelemeler sonucunda, hayatını kaybeden gencin Can Muhammet Akyel olduğu tespit edildi.

ZEHİRLİ BİR MADDE ALARAK İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Can Muhammet Akyel'in zehirli bir madde alarak intihar ettiği değerlendirilirken, kesin ölüm nedeni otopsi sonuçlarıyla belirlenecek. 

stanbulda-ayni-yerde-bir-hafta-arayla-ikinci-ceset-bulundu-1.jpgbahcelievlerde-intihar-001.jpg

AYNI YERDE BİR HAFTA ARAYLA BULUNAN İKİNCİ CESET

Diğer yandan, 1 Şubat Perşembe günü aynı arazide kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulunmuştu. Cansız beden polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı. Bir hafta sonra aynı yerde yaşanan ikinci vaka, bölgede endişe yarattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler