İŞKUR Duyurdu: Sınavsız ve KPSS Şartsız En Az Lise Mezunu 1450 Büro Memuru Alımı Başladı

İŞKUR Duyurdu: Sınavsız ve KPSS Şartsız En Az Lise Mezunu 1450 Büro Memuru Alımı Başladı

Türkiye İş Kurumu tarafından duyurulan habere göre, özel şirketlere ve kurumlara sınavsız ve KPSS şartsız toplamda 1450 büro memuru alımı gerçekleştirilecek.

KPSS şartı ve sınav olmadan gerçekleştirilecek başvurular için adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları ve en az lise mezunu olmaları şartı aranıyor. Alımlar, iş arayanlara yeni iş fırsatları sunarken, işverenlere nitelikli büro personeli kazandırmayı hedefliyor.

1450 BÜRO MEMURU ALIMI İÇİN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu'nun resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) duyurdu. Çeşitli illerde istihdam edilmek üzere 1450 büro memuru alımı yapacağını duyurdu. Başvuruda bulunacak adaylar için aranacak şartlarda lise mezunu olma ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma gibi belirli kriterler istendiğini belirtti. Başvuruları değerlendirmek isteyen adaylar ise özellikle lise, önlisans ve lisans mezunları için açılan ilanları inceleyerek başvurularını gerçekleştirebilecek.

HANGİ ALANLARDA ALIM YAPILACAK?

Büro İşçisi

Büro Memuru (Dış Ticaret)

Büro Memuru (Genel)

Büro Memuru (Noter Katibi)

Büro Memuru (İdari İşler)

Büro Yönetimi Elemanı

Büro Yönetimi ve Sekreterlik Meslek Eleman

ADAYLAR NEREYE BAŞVURU YAPACAK?

Adaylar hızlı ve kolay bir şekilde başvurularını tamamlamak için, İŞKUR'un resmi üye profiline e-Devlet üzerinden online kayıt yaparak başvuruyu gerçekleştirebilecek. Ardından, aday için uygun il ve ilçelerdeki iş ilanlarını görmek ve başvuruları gerçekleştirmek için İŞKUR sayfasından işlemleri yapabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler