İŞKUR Başvuru Ekranını Açtı! Hastanelere Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR Başvuru Ekranını Açtı! Hastanelere Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak

Birçok vatandaşın beklediği haber geldi. İşkur başvuru ekranı açtı, hastanelere mülakat ve kura olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR güncel ilanlarını yayımladı ve başvuru ekranı aktif oldu.18-45 yaş arası vatandaşlar başvuru yapabilecek.

Binlerce kişinin alım yapılacağı belirtilirken, yayınlanan ilanda personeller için kura, mülakat istendiği görülmedi. Başvuru şartları arasında ‘kamu haklarından mahrum bulunmamak’ yazıyor. Peki başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılacak? İşte detaylar…

İŞKUR birçok kişiyi sevindirecek iş başvuruları için ilan açtı. Binlerce kişinin alınacağı personel alımında, hastanede çalışmak isteyenler için müjdeyi verdi. İşe alımda hemşire, hasta karşılama, sekreter, ambulans şoförü ve daha pek çok alanda başvuru yapılabilecek. 18-45 yaş arası kişilerin aranılan nitelikleri karşılaması ile birlikte başvuru yapabilecek. Güncel hasta alımları yayınlandı. İŞKUR işe alım için 2023 yılında da binlerce kişinin istihdam edilebilmesi için hem kamu hem de özel sektöre işe alım başvuruları yayınlamaya devam ediyor.

İŞKUR’dan İşe Alım İlanları Yayınlandı

2023 yılında birçok kişinin istihdam edilmesi için zile basan İŞKUR, personel alım ilanlarını yayınlamaya ve başvuru ekranı açmaya devam ediyor. Haziran ayı yaklaşırken işe alım ilanları peş peşe gelmeye başladı. Hastanede çalışmak isteyen kişiler için başvuru ilanı ile birlikte birçok alanda istihdam edilmek üzere personel alımı için başvurular yapılabilecek. İlanların bir kısmı hastane alımlarından oluşurken bir kısmı da farklı sektörlerden oluşuyor. Maaşlar unvan ve başvuru yapacak kişinin tecrübesine göre değişiyor. Hastane hizmetlisi, klinik destek elemanı, temizlik personeli ve daha pek çok alandan personel alımı için başvuru yapılabilecek. Birçok ilanda mülakatsız alım yaparken bazıları mülakat ve sınav şartı arıyor. İlk defa İŞKUR üzerinden başvurmak için İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İş başvurusu yapacak olanların özlük bilgilerini doldurarak kaydedip giriş yapması yeterli. Başvurular ise iskur.gov.tr adresinden personel ilanına yapılabilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler