Hepsijet Kargo Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır?

Hepsijet Kargo Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır?

Hepsijet Kargo Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır? Hepsijet Kargo takip ve sorgulama yapmak için Hepsijet internet sitesine giriş yapılmalıdır. Bunun için girilmesi gereken adres hepsijet.com’dur.

Hepsijet Kargo takip ve sorgulama yapmak için Hepsijet internet sitesine giriş yapılmalıdır. Bunun için girilmesi gereken adres hepsijet.com’dur. Hepsijet Kargo takip ve sorgulama için takip numarasını bilmek gerekir. 

Hepsijet, Hepsiburada’nın kargo firmasıdır. Hepsiburada gönderilerinin bir kısmı, Hepsijet ile teslim edilir. Hepsiburada; Aras Kargo, Yurtiçi Kargo gibi farklı firmalarla da çalışır. Hepsijet Kargo, şubesiz olarak hizmet verir. Farklı şehirlerde bulunan dağıtım yetkilileri, kendi araçları ile dağıtımları gerçekleştirir. 

Dağıtımlar, hızlı ve güvenli bir şekilde yapılır. Bu sayede Hepsijet Kargo aracılığıyla sorunsuz bir şekilde gönderileri teslim almak mümkün olur. Hepsijet’in farklı teslimat olanakları vardır. Bugün randevulu, ertesi gün randevulu ve standart teslimat seçeneklerinden uygun olan seçilir. 

Hepsijet, canlı takip olanağıyla öne çıkan firmalardan biridir. Dağıtım sırasında gönderilen link üzerinden sorgulama işlemi yapılabilir. Bu sayede gönderiyi taşıyan araç anlık olarak izlenir. 

HEPSİJET KARGO TAKİP NEREDEN YAPILIR?

Hepsijet Kargo takip işlemleri, Hepsijet internet sitesinden yapılabilir. Ayrıca Hepsiburada internet sitesinden üye girişi yapılarak da kargo takibi gerçekleştirilir. Kargo takibi için takip numarası kullanılır. 

Takip işlemleri sayesinde gönderinin ne zaman teslim edileceği öğrenilir. Gönderinin teslimat zamanı, sorgulama işlemi ile öğrenilir. Kargo takibi yapmak isteyenler, Hepsiburada mobil uygulamasından yararlanabilir. 

Hepsijet Kargo firmasının internet sitesinden takip yapıldığı takdirde gönderinin transfer aşamaları görüntülenir. Öte yandan gönderinin teslimat sürecinde bir aksaklık olması halinde sorgulama neticesinde tespit edilir. 

Hepsijet müşteri hizmetleri aranarak yaşanan aksaklıklar giderilebilir. Böylece gönderinin iptali, para iadesi gibi konularda vakit kaybetmeden talep oluşturulabilir. Hepsijet Kargo’nun teslimat süresi, teslimat noktasının uzaklığına bağlı olarak değişir. 

Gönderiler, farklı şehirlerden iletilebilir. Satıcının ve alıcının bulunduğu şehirler arası mesafe, bu noktada etkilidir. 

HEPSİJET İNTERNET SİTESİNDEN KARGO TAKİP YAPILIR MI?

Hepsijet internet sitesinden kargo takibi yapmak için hepsijet.com adresine girilmelidir. Bu adrese girildikten sonra belirtilen alana takip numarası yazılmalıdır. Ardından “Ara” yazan alana tıklanmalıdır. 

Gelen ekranda kargoya ilişkin detaylı bilgiler yer alır. Gönderi eğer teslim edildiyse teslim tarihi ekranda belirtilir. Gönderi tipi de ekranda gösterilen bilgiler arasındadır. 

Teslim alan bilgileri, Hepsijet internet sitesinde gösterilir. Gönderici firmanın adı da ekranda belirtilir. 

Taşımacının isim bilgisi, gönderi sorgulama ekranında yer alan bilgiler arasındadır. 

Gönderinin geçirdiği aşamalar, Hepsijet tarafından alıcıya aktarılır. En üstte yer alan bilgi, kargonun son durumunu gösterir. 

Teslim edilen gönderiler, “Teslim Edildi” olarak belirtilir. Gönderinin kime teslim edildiği gösterilir. 

HEPSİJET KARGO’NUN CANLI TAKİP ÖZELLİĞİ VAR MI?

Hepsijet Kargo’nun canlı takip özelliği vardır. Canlı takip sayesinde dağıtıcının aracı izlenir. Dağıtım aracının adresinize ulaşmasına ne kadar zaman kaldığı, canlı takip sayesinde anlaşılır. Canlı takip özelliğinden yararlanmak isteyenler, Hepsijet Kargo tarafından gönderilen linke tıklamalıdır. 

Canlı takip linki sayesinde dağıtımın tahminen saat kaçta yapılacağı anlaşılır. Böylece adresinde olmayanlar, uygun zamanda adrese ulaşabilir. Hepsijet Kargo canlı takip linki tarafınıza iletilmediyse müşteri hizmetlerine ulaşmalısınız. Böylece link size ulaştırılır. 

HEPSİJET MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN KARGO TAKİP YAPILIR MI?

Hepsijet müşteri hizmetlerinden kargo takibi yapılabilir. Bunun için 0850 558 0 333 numarasını aramak gerekir. Bu numaradan Hepsijet Kargo takip ve sorgulama bilgilerine erişilebilir. Ayrıca görüş ve öneriler ya da şikayetler de buradan iletilebilir.

Hepsijet Kargo’nun WhatsApp danışma hattı da vardır. Bunun için 0549 558 03 03 numarasına WhatsApp üzerinden mesaj gönderilebilir. Hepsijet mail adresi olan [email protected] üzerinden bilgi alınabilir.

Hepsijet internet sitesinde iletişim formu da bulunur. Bu iletişim formu üzerinden gönderi ile ilgili yaşanan sorunlar, firmaya iletilir. İletişim formunda ilk olarak ad ve soyadı bilgileri yazılır. 

Ad ve soyadından sonra e-posta bilgisi girilmelidir. Girilmesi gereken bir diğer bilgi de gönderi numarasıdır. 

İletişim formunda bulunan mesaj kısmına yaşanan sorun anlatılmalıdır. Gönderi hakkında alınmak istenilen bilgi, burada belirtilmelidir. 

KVKK aydınlatma metni okunduktan sonra “Gönder” yazan alana tıklanır. 

HEPSİJET KARGO KAÇ GÜNDE TESLİMAT YAPAR?

Hepsijet Kargo teslimat süresi 1 ila beş gün arasında değişir. Mesafenin 600 km’ye kadar olduğu yerlerde teslimat süresi en fazla 5 iş günü olur. 600-1200 km arasında mesafelerde en fazla altı iş gününde teslimat yapılır. 

1200 km üzerinde mesafelerde en az 2 en fazla 6 iş günü içerisinde teslimat işlemleri gerçekleştirilir. Teslimat süreleri, olumsuz hava koşullarına ve diğer zorunlu nedenlere göre değişir. 

Hepsijet Kargo teslimatının gecikmesi halinde müşteri hizmetlerinden bilgi alınmalıdır. Teslimatın gecikmesi durumunda gönderinin iptali de söz konusu olabilir. Hepsijet Kargo, Cumartesi günleri de teslimat yapar. Ancak Pazar günleri teslimat yapılması mümkün değildir. 

Hepsijet Kargo, bayramlarda ve resmi tatillerde çalışmaz. Bu nedenle teslimat süreleri uzayabilir. Randevulu teslimat seçeneklerinden yararlanarak hangi gün ürünlerin teslim edileceğine karar verilebilir. 

HEPSİJET KARGO EVDE BULAMAZSA NE YAPAR?

Hepsijet Kargo evde bulamazsa başka bir gün teslimat yapar. Müşterilere randevulu teslimat seçeneği sunulur. Teslimat günü ve saati seçenekleri sunularak uygun bir zamanda karar kılınır. 

Hepsijet Kargo’nun şubeleri olmadığı için şubeden teslimat seçeneği yoktur. Bu nedenle randevulu teslimat seçenekleri değerlendirilmelidir. Teslimat konusunda müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilir. 

Hepsijet Kargo, farklı şehirlere kısa süre içerisinde teslimat yapar. Gönderilerin vaktinde teslim edilmemesi halinde internet sitesinden sorgulama yapılabilir. Sorgulama için takip numarasına ihtiyaç duyulur. 

HEPSİJET RANDEVULU TESLİMAT ÖZELLİĞİ VAR MI?

Hepsijet randevulu teslimat seçeneği sunan firmalar arasında yer alır. Randevulu teslimat ile gönderiler belli bir zaman diliminde alıcıya iletilir. Böylece alıcılar, evde oldukları zamana göre teslimat süresini belirleyebilir. 

Hepsijet randevulu teslimat özelliği sayesinde evde bulunamama durumundan kaynaklı sıkıntılar engellenir. Teslimat sürecinde gönderilen canlı takip linkinden gönderinin, komşuya bırakılması seçeneği de tercih edilebilir.

Hepsijet Kargo, internet sitesi aracılığıyla teslimat zamanı anlaşılır. Aynı zamanda canlı takip linki üzerinden sorgulamalar yapılabilir. Sorgulama neticesinde belirtilen dağıtım zamanı, alıcıya uygun olmayabilir. Bu durumda randevulu teslimat olanağı tercih edilebilir. 

HEPSİJET SAAT KAÇA KADAR DAĞITIM YAPAR?

Hepsijet dağıtım zamanı genellikle saat 18.00’e kadardır. Randevulu teslimat söz konusu ise akşam saatlerinde teslimat talebinde bulunulabilir. 18.00-23.00 arası teslimat saati olarak belirlenebilir. 

Hepsijet dağıtım çalışanları, 09.00-13.00 saatleri arasında teslimat yapar. Öğlen saatlerinde 13.00’den sonra 18.00’e kadar dağıtım devam eder. Aynı gün ve ertesi gün randevulu seçenekler arasından uygun bir seçim yapılabilir.

Hepsijet internet sitesinden, WhatsApp hattından sorgulama yapılarak dağıtım hakkında bilgi edinilir. Aynı zamanda canlı takip linki üzerinden de bilgi alınır. Dağıtım sürecinde yaşanan problemler hakkında müşteri hizmetlerinden bilgi alınır.

Hepsijet Kargo, Hepsiburada gönderilerini hızlı bir şekilde ulaştırır. Böylece satın alınan ürünleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Hepsijet Kargo, Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan dağıtıcılar aracılığıyla ürünleri teslim eder. Böylece tüm ürünler, alıcılara ulaştırılır. 

Hepsijet, dağıtım süreci hakkında alıcıları bilgilendirir. Bilgilendirme mesajları üzerinden gönderinin durumu öğrenilir. Canlı takip linkinden de dağıtıcının ne zaman adrese ulaşacağı anlaşılır. Hepsijet Kargo takip ve sorgulama ile gönderiler hakkında en net bilgiye ulaşılır. 

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler