Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Çadırda Kalan Şehit Ailesine Ev Alacak!

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Çadırda Kalan Şehit Ailesine Ev Alacak!

Pençe-Kilit Harekâtı'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in çadırda kalan ailesine destek: Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, gelecek hafta ev alıyor.

Pençe-Kilit Harekâtı'nda hayatını kaybeden şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in çadırda kalan depremzede ailesine destek geldi. Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, gelecek hafta şehidin ailesine ev alacaklarını duyurdu. Türkiye'yi derinden sarsan saldırının ardından, sanatçılar şehit ailenin yanında olma kararı aldı. İşte detaylar...

HALUK LEVENT VE HASAN CAN KAYA'DAN ANLAMLI YARDIM

Müzisyen Haluk Levent ve komedyen Hasan Can Kaya, şehit Müslüm Özdemir'in ailesine destek olmak için harekete geçti. Levent, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Bursa konser geliri ve Hasan Can Kaya'nın gösteri hasılatıyla birlikte gelecek hafta aileye ev alacaklarını duyurdu. Türkiye'nin kalbinde yaşanan acıya duyarlılıkla yaklaşan sanatçılar, şehit ailesine destek olmak adına bir araya geldi.

haluk-levent-hasan-can-kaya.jpg

ACI HABER DEPREMZEDE AİLEYİ VURDU

Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Şerefoğlu Mahallesi'nde yaşayan Özdemir çiftine, şehit haberinin konteyneri ısıtamadıkları için çadırda kaldıkları öğrenilen depremzede aileye ulaştığı belirtildi. Özdemir ailesinin 3 çocuğu olduğu ve şehit Müslüm Özdemir'in tek erkek olduğu öğrenilirken, şehit haberini alan aile yasa boğuldu. Çadıra Türk bayrakları asıldı.

haluk-levent-hasan-can-kaya-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler