Gazeteci Murat Ağırel, Polat Ailesinin Gözaltına Alınma Sebebini Öğrendiğini Açıkladı!

Gazeteci Murat Ağırel, Polat Ailesinin Gözaltına Alınma Sebebini Öğrendiğini Açıkladı!

Gazeteci Murat Ağırel, Dilan Polat ve Engin Polat için şaşırtıcı iddialarda bulundu. Ağırel, Dört farklı suçtan soruşturma başlatılan Polat çiftinin kendilerine ait mesajlaşma ve haberleşme ağı oluşturduklarını belirtti. İşte haberin detayları...

Dilan - Engin Polat çifti hakkındaki son gelişmeler arasında Gazeteci Murat Ağırel'in iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Kara para aklama, vergi kaçırma, yasa dışı bahis ve tetikçi tutma gibi ciddi suçlamalarla karşı karşıya kalan Polat çiftinin bu suçlamalara karşı savunma hazırlıkları sürerken, iddiaların merkezinde kendilerine ait mesajlaşma ve haberleşme ağı oluşturdukları da gündeme geldi. 

GAZETECİ MURAT AĞIREL'DEN, POLAT AİLESİ İLE İLGİLİ İLGİNÇ İDDİALAR!

Polat çifti, lüks yaşamlarını sosyal medyada sergileyerek "nereden geliyor bu paranın kaynağı?" sorularını takipçilerine sıkça sordurmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) tarafından incelemeye alınmışlardı ve şimdi de Gazeteci Murat Ağırel'in iddiaları, bu inceleme sürecini daha da ilginç hale getiriyor.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin MASAK'ın hazırladığı detaylı raporun ardından, mal varlıklarına el konulması ve yurt dışına çıkışlarının yasaklanması gibi adımların atılması, suçlamaların ciddiyetini ortaya koydu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının vergi müfettişlerinin incelemeleri sonucunda aldığı kararla, Dilan ve Engin Polat çiftine, iş ortağı Sıla Doğu'ya ait 15 farklı şirkette arama yapıldı. Gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli dijital materyaller ve belgeler de incelenmek üzere el konuldu. Ancak, bu süreçte herhangi bir gözaltı kararı çıkarılmamıştı.

AĞIREL, POLAT ÇİFTİNİN GÖZALTI NEDENİYLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Son gelişmelerle birlikte Polat çifti, Sıla Doğu ve çalışanları gece saatlerinde gerçekleştirilen bir operasyonla gözaltına alındı. Gazeteci Murat Ağırel'in açıklamalarına göre, MASAK raporu henüz tamamlanmamış olmasına rağmen, gözaltına alınmalarının nedeni, kayıtlı adreslerin güncellenmesi ve bu güncellenen adreslerin boş ve oturulmayan yerlere taşınmaya çalışılması şeklinde açıklandı. Bu gelişmeler, kamuoyunda büyük bir ilgiyle takip edilirken, Polat çiftinin hukuki süreçlerinin nasıl ilerleyeceği merak ediliyor.

"POLAT AİLESİ KENDİ ŞUBELERİ NİYE ÖZEL BİR MESAJLAŞMA HABERLEŞME AĞI KURAR?"

Ağırel, "Polat ailesi kendi şubeleri niye özel bir mesajlaşma haberleşme ağı kurar? Terör örgütü mensuplarının kendi aralarında oluşturdukları bir ağ vardır. Mesela FETÖ'de ByLock'u gördük. Savcılık, MASAK raporunu bekliyor. Vergi dairelerinin, vergi müfettişlerinin hazırlayacağı rapor ve aynı zamanda MASAK raporu. Savcılık MASAK raporunu bekliyor. O MASAK raporu çıktığı anda ortaya da zaten çok büyük bir tablo çıkacak." ifadelerinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler