Ekrem İmamoğlu’na Taşlı Saldırı!

Ekrem İmamoğlu’na Taşlı Saldırı!

Ekrem İmamoğlu’na taşlı saldırı! İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum mitinginde saldırı yapıldı.

Ekrem İmamoğlu’na taşlı saldırı! İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum mitinginde saldırı yapıldı. 

Gerçekleşen saldırı sırasında bazı vatandaşlar yara alırken, mitingde yapılan konuşma sırasında gerginlik yaşandı. Mitingin hemen yanında toplanan bir grup, yanlarına aldıkları taş ve nesneleri İmamoğlu ve çevre sakinlerinin otobüsüne fırlatmaya başladı. Saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı.

Gerçekleşen saldırı üzerine İmamoğlu şu ifadelerde bulundu “Bir avuç insan, ne yazık ki kalplerini buzla kaplatmış olabilir. Siz onlara aldırış etmeyin. Onlar bu yaptıklarına pişman olacaklar.” diyerek sözlerini sürdürdü. 

“Onlar bir süre sonra pişman olacaklar. Bize sevgi, barış, huzur, bolluk, bereket sözleri düşüyor.” şeklinde açıklamada bulundu. 

OLAYIN ERZURUM HEMŞEHRİLERİMLE İLGİSİ YOKTUR!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün yaşan olayların Erzurumlu hemşehrilerimle ilgisi yoktur. Yaralı vatandaşlarımızla konuşuyor, durumlarını yakından takip ediyorum.” ifadesinde bulundu.  

Erzurumda yaşanan olaylar üzerine CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. “14 Mayıs’a odaklanın. Başka her şey teferruattır. Sakın kızmayın, sakın küsmeyin. İnsanınızı sevin, bağrınıza basın.” dedi.

photo-2023-05-07-22-49-24.jpeg

photo-2023-05-07-22-49-25.jpeg

photo-2023-05-07-22-49-27.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler