EGM 2024 Atama Sonuçları Açıklandı: Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri Atamalarıyla İlgili Son Dakika Duyurusu

EGM 2024 Atama Sonuçları Açıklandı: Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri Atamalarıyla İlgili Son Dakika Duyurusu

EGM 2024 atama sonuçları açıklandı. Bakan Yerlikaya, Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri atamalarıyla ilgili son dakika duyurusu yaptı. Yeni atamalar, emniyet teşkilatında önemli değişikliklere işaret ediyor. İşte Bakan Yerlikaya’nın açıklaması ve detaylar.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 2024 atama sonuçlarını duyurdu. Yeni düzenlemeyle birlikte, çeşitli illerdeki emniyet müdürleri ve emniyet amirlerinin görev yerleri güncellendi. 

EGM TERFİ SONUÇLARI AÇIKLANDI: 2024 GENEL ATAMA DÖNEMİ DUYURUSU YAPILDI

Bakan Yerlikaya'nın yaptığı açıklamaya göre, emniyet teşkilatındaki kadro değişiklikleri ve terfiler hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak mümkün. Atama sonuçlarına göre, yeni görev yerleri ve terfi eden personelin listesi de kamuoyuyla paylaşıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 2024 yılı için yapılan terfi ve atama sonuçlarını duyurdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu yılki genel atama döneminde emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindeki personelin yeni görev yerlerine atanmış olduğunu belirtti. Bakan Yerlikaya, "Emniyet Genel Müdürlüğümüzde görevli emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindeki personellerimizin 2024 yılı genel atamaları tamamlanmıştır" ifadelerini kullandı.

EGM ATAMA SONUÇLARI 2024 SON DAKİKA| Bakan Yerlikaya duyurdu: İşte Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri atama sonuçları

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'DAN EGM ATAMA AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde görev yapan emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindeki personelin 2024 yılı genel atama sonuçlarını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğümüzde görevli emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindeki personellerimizin 2024 yılı genel atama süreçleri tamamlanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar diliyor, hepsine hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevli emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindeki personelin 2024 yılı genel atama sonuçlarını duyurdu. Yerlikaya'nın açıklamasına göre, bu yılki terfi ve atama süreçleri tamamlandı. Terfi eden emniyet müdürü ve emniyet amirleriyle ilgili detaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi  https://www.egm.gov.tr/ üzerinden erişilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler