Döviz Bürosu Çalışanlarına Film Gibi Soygun

Döviz Bürosu Çalışanlarına Film Gibi Soygun

İstanbul’da gaspçılar yeni br oyuna daha imza attı. İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde kaza süsü veren zanlılar, milyon liralık vurgun yapıp kaçtı. Olayla ilgili detaylar haberimizde…

İstanbul’un en işlek lokasyonlarından biri olan “Basın Ekspres” yolunda trafik kazası gerçekleşti. Saat 11:30’da yaşanan kazanın akıbeti sonrasında belli oldu.

Kaza süsü verilen olayda zanlılar, büro çalışanı gasp etti. Arabada 6 milyon liranın olduğu belirtilen çantayı alan şüpheliler olay yerinden uzaklaştı.

KAZA SÜRÜ VERİP, SOYGUN YAPTILAR

İlk önce gaspçılar, İzzet Kaya’nın kullandığı aracı takibe aldı. Daha sonrasında kaza yaparak Kaya’nın aracını sıkıştırdı.

Soyguna uğrayan İzzet Kaya yolda seyir halinde giderken soyguncuların arabasına çarptığını aktardı. Ardından aracın yanına gelen zanlılar, camı silahla kırarak para dolu çantayı alıp kaçtılar. O anları İzzet Kaya şu şekilde anlattı;

Yolda seyir halindeyken bizi sıkıştırdılar, ben aracı kullanıyordum. Aracı bariyerlere yapıştırdılar. Camları parçalayıp, bizden çantalarımızı alıp kaçıp gittiler.

DÖVİZ BÜROSU SAHİBİNDEN AÇIKLAMA

Dövüz Bürosunun sahibi Metin Kodas ise, “Kuyumcukent'te döviz bozdurdular, alıp çıkarken silahlı 4 kişi, yolda çevirmişler. Otomobilde şoför ve koruma vardı bir şey yapamamışlar. 'Hareket ederseniz sizi vururum' demişler. Çantayı alıp kaçmışlar. Şoför, çarpmanın etkisiyle kolundan hafif yaralanmış. Çantanın içinde 6 milyon TL vardı” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler