Domuzlar, Demre merkezine kadar indi

Domuzlar, Demre merkezine kadar indi

Antalya'nın Demre ilçesinde domuzlar, cadde ve sokaklara kadar indi. Domuzların, köpeklerle karşı karşıya geldiği anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Antalya'nın Demre ilçesinde sitelerin bulunduğu denize yakın noktadaki Büyükkum Mahallesi'nin Kumdağı mevkiinde domuzlar, sürü ve tek halde cadde ve ara sokaklarda görüldü.

Domuzlar, yol kıyısındaki çöp bidonlarında yiyecek ararken, sokak köpekleri ise havlayıp, onları uzaklaştırmaya çalıştı. Bazı domuzlar, köpeklerin yanlarına gelmesine rağmen kaçmadı. Köpeklere rağmen domuzlar, yiyecek aramaya devam etti.

OTOMOBİLLERİN ÖNÜNE ÇIKTI

Köpeklerin toplu halde saldırışında ise domuzlar kaçarak bölgeden uzaklaştı. Bir süre sonra ise tekrar aynı noktaya gelen domuzlar, yoldan geçen otomobillerin de önüne çıkarak büyük tehlike yaşanmasına neden oldu. O anlar, mahalle sakinleri ve araç içindeki kişiler tarafından cep telefonu kameralarıyla kayda alındı.

Tarım üreticileri, domuzların Kumdağı bölgesindeki ormanlık alanda kontrolsüz biçimde çoğaldıklarını, önlem alınmazsa mahsule ve seralarına büyük zarar verebileceklerini belirtti.

Domuzlar, Demre merkezine kadar indi

Domuzlar, Demre merkezine kadar indi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler