Demre'deki Atıklar Taşınıyor

Demre'deki Atıklar Taşınıyor

ANTALYA'nın Demre ilçesinin en büyük sorunlarından biri olan sebze atıkları, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından taşınarak, toprağa gömülüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yıllardır Demre'nin en büyük sorunu olan sebze atıkları konusunda çözüm üretmeye çalışıyor. Yıllardır Demre Çayı yatağına atılan ve rastgele yakılan, günlerce Demre'nin bazı noktalarındaki vatandaşların karbondioksit solumasına neden olan atıklar, iş makineleriyle kamyonlara yükleniyor. Demre'nin 15 kilometre uzağındaki açılan çukurlara gömülen atıklar bu şekilde bertaraf ediliyor. Atıkların çürüyüp, toprak haline gelmesi sağlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Birimi yetkilileri, "Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, atıkları Demre Çayı yatağına atmaları. Demre Toptancı Hali yanındaki boşluğa ve rastgele buldukları alanlara atık dökmemeleri. Kendi sağlıkları için bunu istiyoruz. Özelikle Demre Toptancı Hali yanındaki boş alana dökmesinler. Gece atılacak bir sigara izmariti bir faciaya yol açabilir. Bu nedenle Demre Çayı yatağına döksünler. Biz oradan taşıyalım. Kendi sağlıkları için atıklara ateş atmasınlar. Vatandaşımızdan kendilerinin, çocuklarının sağlığı için bunu istiyoruz. Geçmiş yıllarda yaşanan görüntülerin yaşanmasını istemiyoruz" dedi.

Demre'deki Atıklar Taşınıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler