Cinayet mi, İntihar mı? Marmaray'da 2 Günde 2. Vaka!

Cinayet mi, İntihar mı? Marmaray'da 2 Günde 2. Vaka!

Marmaray'da son günlerde yaşanan intihar olayları artış gösterirken, ard arda gelen vakalar akılları karıştırdı. İşte olayın detayları...

Son günlerde Marmaray hattında üzücü olaylar yaşanıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) bağlı olan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından işletilen Marmaray, Üsküdar istasyonunda kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin intihar etmesiyle sarsıldı. Bu olaydan önce dün Suadiye istasyonunda bir intihar vakası daha gerçekleşmişti.

MARMARAY SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI!

Marmaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bugün Üsküdar istasyonunda saat 10.03'te meydana gelen "üzücü bir olay" ifadesiyle duyuruldu. İntihar nedeniyle, seferlerin tek hatta devam edeceği belirtilirken, Sirkeci-Üsküdar arasında tek hat işletildiği ve gecikmelerin yaşandığı da belirtilenler arasında yer alıyor. 

Henüz kimliği tespit edilemeyen kişinin intiharıyla ilgili soruşturması devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın konuyla ilgili resmi açıklamaları beklenirken, Marmaray'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Marmaray Üsküdar istasyonunda saat 10.03'te meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Sirkeci-Üsküdar arası tek hat işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır" ifadeleri yer aldı. 

marmaray-da-2-gunde-2-intihar.jpg

İKİ GÜNDE İKİNCİ VAKA!

Marmaray hattında, dün (19 Aralık) Suadiye istasyonunda meydana gelen trajik bir olayla bir kez daha sarsıldık. Sosyal medya üzerinden yapılan duyurularda, Suadiye istasyonunda bir kişinin intihar ettiği ve bu olayın "üzücü bir olay" ifadesiyle paylaşıldığı belirtilmişti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait Marmaray, son günlerde üst üste yaşanan intihar vakalarıyla gündeme geldi. Dün yaşanan olayın ardından, Suadiye istasyonundaki intiharın ardında yatan sebepler ve olayın detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler