Antalya polisinden Oruç Reis'e selam

Antalya polisinden Oruç Reis'e selam

Oruç Reis periyodik aylık bakımı ve ikmal için sabah saatlerinde Antalya Limanı'na demirledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'deki görevinden 35 gün sonra kente dönen Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'ni, hazırladığı özel kliple selamladı.

Oruç Reis periyodik aylık bakımı ve ikmal için sabah saatlerinde Antalya Limanı'na demirledi. Bakımların ardından geminin yeni bir Navtex'le sismik araştırmaya devam edeceği öğrenildi.

Doğu Akdeniz'deki sismik arama faaliyetlerinin ardından geçen pazar günü bakım ve ikmal için Antalya Körfezi açıklarına gelen Oruç Reis sismik araştırma gemisi, Antalya Limanı'na demirledi. 10 Ağustos'ta başlattığı araştırma faaliyetleri kapsamında yaklaşık 3 bin 500 kilometrelik alanda sismik veri toplayan gemi, her ay düzenli olarak yapılan bakımları ve ikmal için mürettebatıyla birlikte Antalya Limanı'na yanaştı. Burada geminin bakıma alındığı görülürken, güverte kısmında ise mürettebatının birtakım çalışmalar yürüttükleri dikkati çekti. Antalya Limanı tel örgüleri dışından görünen gemi, liman içindeki çalışanlardan da büyük ilgi gördü.

Geminin bakım ve ikmallerini tamamlamasının ardından yeniden bir Navtex yayınlayarak Doğu Akdeniz'deki sismik araştırma faaliyetlerine devam edeceği öğrenildi.

ANTALYA POLİSİNDEN ORUÇ REİS'E SELAM

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'deki görevinden 35 gün sonra kente dönen Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'ni, hazırladığı özel kliple selamladı. Klip sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

KLİP YAYIMLADI

Antalya Limanı açıklarındayken yayınlanan Navtex sonrası 10 Ağustos tarihinde Doğu Akdeniz'e açılan, bölgede petrol ve gaz arayan Türkiye'nin ilk milli sismik araştırma gemisi için Antalya'da polis anlamlı bir klip yayınladı. Oruç Reis'in Antalya limanına dönüşü sonrası çekilen görüntülerde, deniz polisi Oruç Reis'e selam durdu, botlu polisler gemi etrafında tur attı. 1 dakikalık klip Oruç Reis'in drone (insansız hava aracı) ile çekilen görüntüleriyle desteklendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü klibi, "#oruçreisi ikmal ve bakım için geldiği Antalya Limanı'nda saygıyla selamlıyoruz" hashtagı ile paylaştı. Klip sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

antalya-polisinden-oruc-reise-selam.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler