Akaryakıt Fiyatlarına Art Arda Üçüncü Zam: İşte Benzin, LPG ve Motorin Fiyatları...

Akaryakıt Fiyatlarına Art Arda Üçüncü Zam: İşte Benzin, LPG ve Motorin Fiyatları...

Güncel akaryakıt fiyatlarına üçüncü kez zam geldi. Brent petrol fiyatındaki dalgalı seyir, akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini beraberinde getirdi. İşte güncel fiyatlar...

Akaryakıta peş peşe üçüncü zam geldi. LPG, motorin ve benzin fiyatlarında işte son durum...

PEŞ PEŞE ÜÇ ZAM!

LPG fiyatlarına 18 Ocak'ta yapılan 40 kuruşluk zammın ardından, 20 Ocak Cumartesi günü de motorin fiyatlarına 1 lira 15 kuruş zam yapılmıştı. Benzin fiyatlarına yapılan zam, pompa fiyatına da yansıdı.

Güncel akaryakıt fiyatları ve Brent petrol fiyatındaki dalgalı seyir, araç sahipleri için oldukça önemli. 18 Ocak'ta LPG fiyatlarına 40 kuruşluk zam yapılmıştı. Ardından, 20 Ocak Cumartesi günü motorin fiyatlarına da 1 lira 15 kuruş zam geldi. Ancak, benzine yapılan 1 liradan fazla zam, pompa fiyatlarına da yansıdı.

Benzin fiyatlarındaki bu artış, akaryakıt fiyatlarına peş peşe üçüncü zam olarak kaydedildi. Brent petrolün varil fiyatı uluslararası piyasalarda 80,21 dolardan işlem görüyor. Dalgalı fiyatlar, geçen hafta ABD'de yaşanan soğuk hava dalgasının petrol üretim tesislerinde kesintilere neden olmasıyla etkilendi.

18 OCAK'TA 40 KURUŞLUK ZAM GELMİŞTİ

18 Ocak'ta LPG'nin litre fiyatına ortalama 40 kuruşluk bir zam yapıldı. 20 Ocak Cumartesi gününden itibaren motorin fiyatlarına ise 1 lira 15 kuruşluk zam gelmişti. Akaryakıt fiyatlarına peş peşe üçüncü zam geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte, 23 Ocak'ı 24 Ocak'a bağlayan gece yarısı itibarıyla benzine 1 lira 46 kuruşluk zam yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler