Adalet Bakanlığı’nın 22 Bin 43 Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

Adalet Bakanlığı’nın 22 Bin 43 Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

Adalet Bakanlığı'nın daha önce yayımladığı ilanla 22 bin 43 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Başvuru süreci 11 Mayıs'ta sona erdi ve 2 hafta ...

Adalet Bakanlığı'nın daha önce yayımladığı ilanla 22 bin 43 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Başvuru süreci 11 Mayıs'ta sona erdi ve 2 hafta geçmesiyle birlikte sonuçlar merak edilmeye başlandı. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi gibi birçok pozisyon için alım sonuçları henüz açıklanmadı. Alınacak personeller, adliyelerde, icra dairelerinde, Bakanlığın merkez teşkilatında ve ceza infaz kurumlarında görev yapacak. Adalet Bakanlığı'nın 22 bin 43 personel alımı sonuçlarıyla ilgili resmi açıklama henüz yapılmamıştır. Resmi bir açıklama olmamakla birlikte, sonuçların Haziran ayı içerisinde duyurulması beklenmektedir. Başvuru sonuçlarını sorgulamak için Adalet Bakanlığı'nın resmi internet sitesini takip edebilirsiniz.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Belli Olacak?

2023 Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair resmi bir açıklama henüz yapılmamıştır. Başvurularını tamamlayan adaylar sonuçları için beklemektedir. Adalet Bakanlığı, başvuruları değerlendirme sürecini tamamladıktan sonra sonuçları ilan edecektir. Adaylar sonuçları Adalet Bakanlığı'nın resmi internet sitesi veya ilanlarının yayımlandığı diğer platformlar üzerinden takip edebilirler. Alım yapılacak kadrolar arasında psikolog, icra katibi, sosyal çalışmacı, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, şoför, aşçı gibi pozisyonlar bulunmaktadır. Son gelişmeleri takip etmek için Adalet Bakanlığı'nın duyurularını düzenli olarak kontrol etmek önemlidir.

Adalet Bakanlığı 22 Bin 43 Personel Alımı Kadroları

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan ilanlara göre, çeşitli kadrolarda toplam 22 bin 43 kişinin istihdam edileceği belirtilmiştir. Bu kadrolar arasında infaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pozisyonlar bulunmaktadır. Bu mesleklerin yanı sıra destek personeli, çözümleyici, istatistikçi, psikolog, mütercim, tekniker, fizyoterapist, mütercim tercüman, programcı, mühendis,  teknisyen, sosyal çalışmacı, işaret dili tercümanı, öğretmen, sağlık memuru, hemşire, büro personeli, gemi adamı, veteriner hekim, diyetisyen ve icra katibi gibi diğer meslekler de alım kapsamındadır. Bu alımlarla adliyelerde 10 bin 719, Ceza İnfaz Kurumlarında 10 bin 138, İcra Dairelerinde 700 ve Bakanlık merkez teşkilatında 563 kişi istihdam edilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler