2023 Bekçi Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2023 Bekçi Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bekçi alımı 3 Şubat’ta sona ermişti. Başvuruların ardından 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılacağı belirtilmişti. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte haberin detayları…

Polis Akademisi Başkanlığı, bekçi alımı yapacağını duyurmuştu. 3 Şubat’ta sona eren başvuruların sonuçlanması adaylar tarafından merakla bekleniyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan başvuruların ne zaman sonuçlanacağına dair henüz resmi bir açıklama  yapılmadı. 18 Ocak-03 Şubat 2023 tarihleri arasında başvurular tamamlanmıştı. Polis Akademisi Başkanlığı, bekçi alımı ile ilgili başvuruları değerlendiriyor. Geçtiğimiz yıllara göre bekçi alımı başvuru sonuçlarının yakın süreçte açıklanması bekleniyor.

Bekçi Alımı 4 Aşamada Yapılacak

2023 bekçi alımı için başvuran adayların 4 aşama ile alımı gerçekleşecek. Sınav başvuruları olumlu değerlendirilen adayların ilk önce ön sağlık kontrolünden geçmesi gerekiyor. Ardından yazılı sınav, yeterlilik sınavı ve sözlü sınav olarak 4 farklı aşama sonucu değerlendirilecek. Sonuçlar ise https://pa.edu.tr adresinden öğrenilebilecek.

bek.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler