Hatay'da Köpekten Kaçıp Düşen Genç Yaralandı

Hatay'da Köpekten Kaçıp Düşen Genç Yaralandı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde köpekten kaçarken düşen genç, yaralandı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir köpekten kaçarken düşen genç yaralandı.

Özerli Mahallesi'nde yaşayan Ali Burak Soylu (18), dün akşam saatlerinde markete giderken bir sokak köpeğinden kaçtı ve kaçarken düşüp yaralandı.

Hastaneye gidip oluşan yaralarına pansuman yaptırıp evine gelen Ali Burak Soylu, AA muhabirine, köpeklerden korktuğunu ve köpeklerin yanından geçerken genelde tedirgin olduğunu söyledi.

Köpekten korktuğunu ve yollarda tedirgin olduğunu anlatan Soylu, "Markete giderden bir köpek bana doğru geldi. Ayağımı tutmaya çalıştı. Belki oyun oynamak istiyordu bilmiyorum ama ben tedirgin yoldum yine. Onu biraz yerde sürükledim." dedi. Soylu, sahipsiz köpeklerin kendisi korktuğu için toplatılmasını istedi. Gencin annesi de çocuklarını düşündüğü için küçük büyük demeden tüm köpeklerin toplatılmasını istedi.

İnsanlar tarafından oluşturulan köpek sorununun çözülmesini isteyen Anne Soylu, "Yaşadığımız sitenin etrafında çok köpek var. Ben bile kocaman insan olduğum halde küçük de olsa köpeklerden korkuyorum. Durduk yere de olsa ayağımızdan kapabilir, ısırabilir, başımıza her şey gelebilir sonuçta hayat." diye konuştu. Mahalle sakini ve ailenin arkadaşı olan 58 yaşındaki Gülsüm Arıcan da ailenin fikirlerine katıldığını belirtiyor.

AA

Hatay'da Köpekten Kaçıp Düşen Genç Yaralandı

Hatay'da Köpekten Kaçıp Düşen Genç Yaralandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler