Demre'de Ana Cadde Sil Baştan Yenileniyor

Demre'de Ana Cadde Sil Baştan Yenileniyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Demre'nin ana giriş caddesi olan Ertuğrul Günay Caddesi'nde başlatılan çalışmalarda sona geliniyor. Cadde sil baştan yenileniyor.

Demre'nin ana giriş caddesi olan Ertuğrul Günay Caddesi'nde, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmada sona geliniyor. Geniş kapsamlı çalışmada, Ertuğrul Günay Caddesi'deki içme suyu boruları tamamiyle değiştirildi. Cadde ve caddenin yanındaki eski otogar bölgesine 7 santimetre kalınlığında 10 bin 200 metrekare sıcak asfaltla kaplama yapıldı. Caddenin ortasına ve yan yollardaki dönüşlerine refüjler oluşturuldu. Saat 24.00'ten sonra yeni asfaltla kaplanan cadde ve yan bölümleri ile Mustafa Masatlı Caddesi'nin bir bölümünün yol çizgileri çekildi. Park yapılmaması gereken noktalar, dubalarla kapatıldı. Dönüşlere konulan dubalarla da dönüş noktalarına park engellendi, dönüşler rahatlatıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Ertuğrul Günay Caddesi'nin Demre'ye yakışan, düzenli kent kimliğine uyan bir yapıya kavuşturulduğunu söyledi.

Demre'de Ana Cadde Sil Baştan Yenileniyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler