Antalya’da Bugün (29 Mayıs) Hava Nasıl? Yağmur Yağacak Mı?

Antalya’da Bugün (29 Mayıs) Hava Nasıl? Yağmur Yağacak Mı?

Antalya’da 29 Mayıs Çarşamba günü havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Son günlerde hava sıcaklığı yurt genelinde büyük değişkenlik gösteriyor. Bu değişiklik gün içinde de farklılaşıyor. Bugün Antalya’da yağmur var mı?

Antalya ve Akdeniz Bölgesi, 28 Mayıs Çarşamba günü (bugün) öğleden sonra hava değişikliğine neden olacak. Sabah saatlerinde Antalya’da çok bulutlu hava bekleniyor. Saat 12’den sonra ise, bulutların sıklaşmasıyla yağmur olasılığı artıyor.

ekran-resmi-2024-05-29-06-53-53.png

ANTALYA’DA SAĞANAK YAĞIŞ

Akdeniz Bölgesi’nde parçalı, yer yer çok bulutlu, batısının iç kesimleri ile Toroslar Mevkiinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Antalya’da ise hava sıcaklığının 25 derece olacağı tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden sonra ise sıcaklık bir miktar düşebilir. Bununla beraber parçalı, yer yer çok bulutlu, iç kesimleri öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

ekran-resmi-2024-05-29-06-54-02.png

Bir diğer Akdeniz şehri Adana’da ise, sıcaklık 30 dereceye yaklaşacak. Ancak parçalı, yer yer çok bulutlu hava, öğleden sonra değişecek. Adana’nın iç kesimleri öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı açıklandı.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde ise normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Bölge bölge yağmur geçişlerinin olabileceği Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler