Antalya ve Yurt Genelinde Havalar Nasıl? Hafta Geneli Yağış Var Mı?

Antalya ve Yurt Genelinde Havalar Nasıl? Hafta Geneli Yağış Var Mı?

Yurt genelinde geçtiğimiz iki hafta oldukça soğuk geçti. Akdeniz ve Ege kıyıları biraz daha ılıman ve sıcaktı. Ancak, Marmara, Karadeniz, Anadolu ve Doğu illerinde sıcaklık bir hayli düşmüştü. Yeni haftada hava nasıl olacak?

6 Mayıs Pazartesi günü hava mevsim normallerine gelmeye başladı. Birçok ilde güneş yüzünü gösterdi. Başta Antalya olmak üzere kıyı kesimlerde sıcaklık daha fazla hissedildi.

Akdeniz kıyıları ısınmış olsa da doğuda halen yağış uyarısı devam etti. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarılan iller…

ekran-resmi-2024-05-06-15-12-23.png

SARI KODLU İLLER

Hatay, Osmaniye, Adana, Kahramanmaraş, Sivas, Tuncel, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak…

ekran-resmi-2024-05-06-15-15-20.png

ANTALYA’DA HAVA NASIL OLACAK?

Akdeniz’in incisinde hava hafta sonuna kadar güneşli görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan tahminlere göre, hava sıcaklığı ortalama 23 ile 26 derece arasında olacak. Güneşin daha çok bol olduğu birkaç gün Antalyalı vatandaşları bekliyor.

Hafta sonuna doğru ise, yağış bekleniyor. Cuma günü öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış ihtimali üzerinde duruluyor.

ekran-resmi-2024-05-06-15-19-59.png

TÜRKİYE GENELİ HAVA NASIL?

Yurdun genelinde yağmurlu hava sadece doğusunda bulunuyor. Çarşamba ve Perşembe biraz daha güneş etkisini hissetirecek. Ancak hafta sonuna doğru gidildiğinde yurt geneli yağmurlu olacak. Özellikle de Cuma gününden sonra ülkenin tamamında yağmur beklentisi var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler