Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Yusuf Hacısüleyman Seçildi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Yusuf Hacısüleyman Seçildi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar'ın tekne kazasında hayatını kaybetmesi üzerine, yerine oy birliğiyle Yusuf Hacısüleyman seçildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar'ın tekne kazasında hayatını kaybetmesi üzerine, yerine oy birliğiyle Yusuf Hacısüleyman seçildi.

Bahar'ın 19 Temmuz'da Kemer ilçesi açıklarında kendi teknesinden düşüp pervanenin çarpması sonucu yaşamını yitirmesi üzerine yönetim kurulunda seçim yapıldı. Başkanlık için Başkan Yardımcısı Hacısüleyman önerildi. Başka adayın çıkmaması üzerine Hacısüleyman, oy birliğiyle ATSO Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Başkan Yardımcılığına da Hakan Pakalın getirildi.

Seçim, 11 kişilik yönetim kurulunu oluşturan Yusuf Hacısüleyman, Boğaçhan Göksu, Hakan Pakalın, Murat Totoş, Hatice Öz, Hüseyin Sarı, Mustafa Yayla, Mehmet Dikmen, Ali Özgür Karagöz, Ahmet Kasapoğlu ve Behçet Ülker tarafından yapıldı.

YUSUF HACISÜLEYMAN KİMDİR?

1961 yılında İzmir’de doğan Yusuf Hacısüleyman, eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi’nde tamamladı. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Ana Bilim Dalı’ndan mezun olan Hacısüleyman, yüksek lisansını ise aynı üniversitenin İktisat Fakültesi İktisadi Coğrafya ve Turizm Araştırma Enstitüsü’nde yaptı.

Kariyerine Yapı Merkezi A.Ş., Bayındır Holding A.Ş. ve Aydıner İnşaat A.Ş. gibi önemli firmalarda yönetici olarak başlayan Hacısüleyman, bugün Ayset A.Ş. Hotel Management & Consulting şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Hacısüleyman, turizm ve otelcilik sektörlerinde de önemli rol üstlenmiştir. 1994-1996 yılları arasında Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hacısüleyman, 2013-2016 yılları arasında Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Ayrıca, 2011 yılından bu yana Alman Turizm ve Kalkınma Araştırmaları Derneği (Studienkreis für Tourismus und Entwicklung e.V.) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hacısüleyman, 2013 yılından bu yana Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.

Yusuf Hacısüleyman, sektördeki uzun yıllara dayanan deneyimi ve liderlik vasıfları ile tanınan, saygın bir iş adamı olarak başarılarına devam etmektedir.

Yusuf Hacısüleyman, Ali Bahar'ın vefatının ardından boşalan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildi.

AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler