Vergi Yapılandırmasında Tarih Uzatıldı

Vergi Yapılandırmasında Tarih Uzatıldı

ANTALYA Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları (AESOB) Birliği Başkanı Adlıhan Dere'yi ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı Karayılan'ın ziyaretine Gelir İdaresi Grup Müdürleri Bayram Alkan ve Servet Yılmaz, Tahsilat Müdürü Süreyya Koçarslan Bilge ve Mükellef Hizmetleri Müdürü Keziban Şahpaz eşlik etti. Vergi Dairesi Başkanı Karayılan, yapılandırılan bazı vergi alacaklarının ilk taksit ödemelerinin süresinin Cumhurbaşkanlığı kararı ile uzatıldığını ve 27 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayınlandığını söyledi. Karayılan, 31 Ağustos'ta bitecek olan başvurunun 30 Eylül tarihine ertelendiğini, ilk taksit ödeme süresinin 1 ay süreyle uzatılarak eylül ayından ekim sonuna çekildiği söyledi.

Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, yapılandırmanın SGK, vergi, Motorlu Taşıtlar Vergisi, trafik, yüksek öğrenim borcu gibi bir borcu kapsadığını hatırlattı.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de yapılandırma duyurusunu esnaf ile paylaştıklarını belirtti. Başkan Dere, "Bu yapılandırmadan yararlanabilmek adına bir an önce başvuru yapılmasında fayda var. Esnafın bu fırsatı iyi değerlendirmesi lazım" dedi. Antalya Vergi Dairesi Başkanı Karayılan, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda desteğinizi hiç eksik etmediniz. Sizin aracılığınız ile 92 bin esnafımıza hızlı ve net bir şekilde ulaştık. Bu karar hakkında da tekrar sizin vasıtanız ile Antalya esnafımızı bilgilendirmek istiyoruz" diyerek Dere'ye teşekkür etti.

 

 

 

Vergi Yapılandırmasında Tarih Uzatıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler