Ünlü Yazar, Amerika’daki Enflasyona Dikkat Çekerek Bitcoin’in 2 Kat Değerlendiğini Söyledi

Ünlü Yazar, Amerika’daki Enflasyona Dikkat Çekerek Bitcoin’in 2 Kat Değerlendiğini Söyledi

Ünlü bir finans eğitimcisi olan Robert Kiyosaki, Amerika’daki enflasyona değindi. Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Kiyosaki, enflasyon ve Bitcoin ilişkisine dikkat çekti.

Ünlü yazar Robert Kiyosaki, Fed Başkanı Jerome Powell'ın enflasyonist baskıları kabul ettiği gibi Bitcoin, altın ve gümüşün değerlenmesi ikiye katladığını duyurdu.

Ünlü finans eğitimcisi ve yazar Robert Kiyosaki, Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell'ın enflasyon endişeleri hakkındaki son kabulünün ardından Bitcoin'e (BTC) olan desteğini yineledi. Kiyosaki, cesur bir açıklamada, Powell'ın enflasyonist baskıların kazandığını kabul ettiğini öne çizdi. Ayrıca ekonomi için kritik bir dönüm noktası sinyali verdiğini belirtti.

xbtcc.jpg

ROBERT KİYOSAKİ'NİN BİTCOİN ONAYI SÜRÜYOR

En çok satan kitabı "Zengin Baba Yoksul Baba" ile tanınan Kiyosaki, uzun zamandır altın, gümüş ve Bitcoin gibi alternatif varlıkların savunucusu olmuştur. X'e şöyle yazdı:

“Fed Başkanı Powell sonunda doğruyu söyledi. Geçen hafta nihayet enflasyonun kazandığını kabul etti. Fed artık enflasyona %2'lik bir söz veremez veya enflasyonun “geçi” olduğunu. Yine sonunda yalan söylemeyi bıraktı.”

Powell'ın kabulü ışığında, Kiyosaki duruşunu ikiye katladı ve Bitcoin ve değeri artan diğer varlıkları savundu. Ayrıca, enflasyonun etkileri hakkında halka bir uyarı yayınladı ve bireyleri finansal geleceklerinin kontrolünü ele geçirmeye çağırdı.

Kiyosaki, geleneksel tasarruf yöntemlerine güvenmenin korkunç sonuçlarını vurguladı. Popüler kitabındaki uyarıya atıfta bulundu ve "Kurtarıcılar kaybedenlerdir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler