Türk Enerji Markası Avrupa'da Görücüye Çıktı

Türk Enerji Markası Avrupa'da Görücüye Çıktı

Antalya merkezli Katılım Enerji, sürdürülebilir enerji yatırımlarını Hollanda'da düzenlenen Kazel Expo Enerji Fuarı'nda küresel paydaşlara tanıtma fırsatı buldu.

Antalya merkezli Katılım Enerji, sürdürülebilir enerji yatırımlarını Hollanda'da düzenlenen Kazel Expo Enerji Fuarı'nda küresel paydaşlara tanıtma fırsatı buldu.

Hollanda'nın Den Haag kentinde düzenlenen Kazel Expo Enerji Fuarı'nda Katılım Enerji de yerini aldı. Marka, fuarda, yenilenebilir enerji kaynakları ve sürdürülebilir enerji üretimine ilişkin ürün ve hizmetlerini görücüye çıkardı. Katılım Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Şavlı, fuar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ferhan Şavlı, fuarda gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, uluslararası enerji ekosistemi için önemli bir buluşma noktası olan fuarda farklı ülkelerden birçok katılımcı ve ziyaretçi ile bir araya geldiklerini kaydetti. Şavlı, "Kazel Expo Enerji Fuarı'nda sektördeki son gelişmeleri ve yenilikleri takip etme fırsatı bulduk. Standımızı ziyaret edenlere özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı yatırım ve üyelik modelimizi anlattık. Hem yerel hem de uluslararası ziyaretçilerle bir araya gelerek, Katılım Enerji'nin sağladığı fırsatlar hakkında bilgi verdik" dedi.

"SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ İŞ BİRLİKLERİNE İHTİYAÇ VAR"

Fuarda, ayrıca, yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren diğer şirketlerle iş birliği fırsatları bulduklarını da vurgulayan Ferhan Şavlı, "Global anlamda sürdürülebilir enerji temelinde iş birliklerine çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Fuarda bu anlamda sektördeki global firmalarda iş birliği görüşmeleri yapma fırsatı bulduk" ifadelerini kullandı.

"Katılım Enerji olarak sürdürülebilir veya yenilenebilir enerjinin dünya için öneminin farkındayız" diyen Şavlı, şunları kaydetti:

"Sürdürülebilir enerji yatırımlarına çok önem veriyoruz. Çünkü dünya nüfusu ve ekonomisi büyüdükçe enerji talebi de artıyor. Fosil yakıtların giderek tükenmesi, fosil yakıt temelli enerji kaynaklarının çevreye verdiği zarar sebebiyle sürdürülebilir enerji kaynaklarına dayalı enerji üretimi dünya için vazgeçilmez hale geldi. Marka olarak sürdürülebilir ve çevre dostu enerji üretimi ile paydaşlarımıza katkı sunarak, ekonomik ve çevresel faydalar sağlamayı amaçlıyoruz"

"GLOBAL PAZARLARDA ETKİ ALANIMIZI GENİŞLETMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Yenilenebilir enerji ekosistemdeki gelişmelere paralel olarak kendilerini sürekli geliştirdiklerini ve güncellediklerini ifade eden Şavlı, "Benzer fuarlarda yenilenebilir enerji yatırımlarımızı ve kazanç modellerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Mayıs ayında Almanya'nın Augsburg şehrinde düzenlenecek Kazel Expo fuarında da yer alacağız. Böylece global pazarlarda etki alanımızı genişletmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Katılım Enerji, Antalya'nın Aksu ilçesinde 15 bin metrekare alanda kurulu güneş enerji santralleri (GES) ile birlikte yenilenebilir enerji yatırımlarına devam ediyor.

DHA

Türk Enerji Markası Avrupa'da Görücüye Çıktı

Türk Enerji Markası Avrupa'da Görücüye Çıktı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler