Mehmet Şimşek’in İstifa Etmek İstedi’ İddialarına Açıklama Geldi!

Mehmet Şimşek’in İstifa Etmek İstedi’ İddialarına Açıklama Geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa etmek istediğine yönelik iddianın asılsız olduğunu belirten İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. İşte detaylar…

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek için istifa edeceğine dair söylenen iddialarla ilgili İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi” iddiası doğru değildir. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz.” ifadeleri yer aldı.

"DEZENFORMATİK HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ"

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a istifa dilekçesi sunduğuna dair çıkan iddialar son günlerin gündemini meşgul etti. Ancak bu iddiaların doğruluğu hakkında yapılan incelemeler, bu spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını gösterdi.

Başlangıçta, Mehmet Şimşek'in istifa dilekçesi sunduğu haberi hızla yayılmıştı. Ancak daha sonrasında, iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve böyle bir gelişmenin yaşanmadığı belirtildi. Özellikle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklama, bu haberlerin spekülatif olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını net bir şekilde ortaya koydu.

dezenformasyonla-mucadele-merkezi-mehmet-simsek-16240021-2291-m.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler