İslam Memiş’ten Altın Yorumu: Bu Seviyelere Çekilirse Alım Fırsatı Olabilir!

İslam Memiş’ten Altın Yorumu: Bu Seviyelere Çekilirse Alım Fırsatı Olabilir!

Türk yatırımcısının güvenli limanı konumunda bulunan altın, 2024 senesine umutlu başladı. Pek çok ekonomist ve uzman yeni rekorların geleceği aktarılıyor. Özellikle de gram altın için beklenti oldukça yüksek. Peki alım fırsatı veriyor mu?

Birçok uzman düşüşlerin ve destek bölgelerinin alım fırsatı sunduğunu söylüyor. Yükseliş trendini güçlendiren altın aşağıya yaptığı düzeltmelerde alım fırsatı veriyor. Para Piyasaları ve Altın Uzmanı İslam Memiş, altının nereye çekilebileceğini paylaştı.

İSLAM MEMİŞ’TEN ALTIN YORUMU

Gram altın iç piyasa 2.035 lira ile 2.045 lira arasında bir fiyatlamaya sahip. Ons altın ve dolar kurunun yükselişte kalması gram, çeyrek ve cumhuriyet altınına doğrudan yansıyor.

Para Piyasaları ve Altın Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları hakkında konuştu. Yatırımcı için dikkat çeken seviyeleri paylaşan Memiş, haftalık değerlendirmede de bulundu. İşte Altın Uzmanı Memiş’ten açıklamalar;

“Ons altın 2027 dolar seviyesinde geçen haftaya kıyasla biraz satıcılı. Özellikle bu haftanın özelinde 2000 dolar destek seviyesi, yukarıda 2050 dolar direnç seviyesi yani bu hafta 2000-2050 dolar aralığını takip edeceğimi belirtmek isterim.

Dolar bazlı çekilmelerle gram altın almak isteyenler için uygun yerler olabilir. ons bazlı 2.000 dolar son seviyeler için değerlendirilebilir.”

gram-altin-ne-kadar-wymd-cover.jpg

GRAM ALTINDA BİR MİKTAR GERİ ÇEKİLME

“Özellikle gram altın TL fiyatı tarafında önümüzdeki haftalarda bi geri çekilme beklediğimi ifade ettim. Geri çekilmeler zaman zaman alım fırsatı sunmaktadır. Dün gram altında 14-15 liralık bir geri çekilme gördük.

Gram altın TL fiyatı iç piyasada 2045 lira seviyesinde serbest piyasalarda ise 2105-2115 TL seviyesinde. Geçen hafta altın gram fiyatı 2128 lira seviyesinden haftayı tamamlamıştı.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler