Hacklenen Borsa Mt.Gox, Bitcoin’leri Ne Zaman Dağıtacak?

Hacklenen Borsa Mt.Gox, Bitcoin’leri Ne Zaman Dağıtacak?

Kripto piyasası son birkaç gündür önemli bir düşüş kaydetti. Hafta başında ise daha önce siber saldırıya uğrayan borsadan Bitcoin dağıtımı haberi geldi. Müşterilere BTC ödeme yapılacağı aktarıldı. İşte detaylar…

Mütevelli, uzun süredir feshedilmiş Bitcoin borsası Mt.Gox’un önümüzdeki haftadan itibaren 140.000 bitcoin ve BCH dağıtmaya başlayacağını söyledi. Rehabilitasyon Mütevelli Heyeti yaptığı açıklamada, "geri ödemeler Temmuz 2024'ün başından itibaren yapılacak" dedi.

Bu, mütevellinin fiat dağıtımından aylar sonra bitcoin geri ödemeleri için bir zaman çizelgesi belirttiği ilk sefer olacak.

krug3.jpg

ÖDEMELER HAFTAYA BAŞLIYOR

Kripto para borsası geçtiğimiz yıllarda büyük bir hack saldırısına uğramıştı. Yıllarca devam eden davanın ve bekleyişin ardından borsa ilk iadelerine başlayacak.

Mt.Gox borsası, mağdur olan kullanıcılara Temmuz ayının ilk haftasıyla beraber BTC ve BCH dağıtımı yapacak. Heyet tarafından şu açıklama yapıldı;

“Geri ödemeleri, Rehabilitasyon Mütevelli Heyeti'nin değişimi ve gerekli bilgilerin onaylanmasını tamamlayacağı kripto para borsaları sırasına göre başlayacağız.”

Kraken, Bitstamp ve Gemini, mütevelli heyetinin her borsaya bir zincir üzerinde ödeme yapması beklenen ve daha sonra hesap dağıtımını halledecek olan katılımcı borsalardan üçüdür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler