Emekli İkramiye Ödemeleri Başlıyor: Bayram Öncesi Bugün Hesaplarda Olacak

Emekli İkramiye Ödemeleri Başlıyor: Bayram Öncesi Bugün Hesaplarda Olacak

Ramzan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı tatili de 9 gün olarak resmileşti. Geçtiğimiz hafta kabine toplantısında Cumhurbaşkanı, bayramın 9 gün olacağını söylemişti. Emekliler içinde müjde bugün verildi.

Emekliler için önemli olan bayram ikramiyesi başladı. Emekli ödemesi bugün itibaren hesaplara yatırılıyor. Kurban bayramı öncesinde tüm emeklilere hesaplarına ödemeler yapılıyor.

4A, 4B ve 4C’li emeklinin ödeme takvimi yapılan duyuru ile başladı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerin bayram ikramiyeleri farklı günlerde ödemesi yapılacak. Maaş takviminin ilk seferi 10 Haziran Pazartesi günü başlamış oldu.

EMEKLİ ÖDEMESİ BAŞLADI

Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, ödeme konusunda açıklama yaptı. Ödeme takvimi hakkında bu hafta tüm paraların hesaplara yatırılacağını açıkladı. SGK Uzmanı Emin Yılmaz şunları söyledi;

“4C (Emekli Sandığı) kapsamındakilere ayın 10'u, 4B (Bağ-Kur) kapsamındakilere ayın 11'i, 4A (SSK) kapsamındakilere ise 12, 13 ve 14 Haziran'da olmak üzere toplamda ayın 10 ile 14'üne kadar bayram öncesinde emeklerimizin hesabına yatırılacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler