Binance Global, Türkiye Kripto Düzenlemelerinin Ardından Yeni Hizmetlerini Duyurdu

Binance Global, Türkiye Kripto Düzenlemelerinin Ardından Yeni Hizmetlerini Duyurdu

Türk kripto yatırımcısını yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Piyasanın önde gelen borsası olan Binance Global, Türkiye’deki kripto düzenlemeleri hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar…

Son olarak meclise sunulan kripto regülasyonu Resmi Gazete’den geçerek onaylandı. Kripto düzenlenmesinin onaylanmasıyla beraber ilk açıklamalarda geldi. Sermaye Piyasası Kurulu, hizmet sağlayacılar hakkında Ağustos ayını işaret ederek uyumlu olmaları gerektiğini vurguladı.

SPK’DAN SONRA BİNANCE’DAN AÇIKLAMA

Kripto para borsası SPK’nın ardından geniş bir açıklama da bulundu. Hizmetlerde aksaklık olmaması adına 3 aylık dönemde kademeli olarak bazı hizmetlerde revizyona gidileceği belirtildi. İşte o açıklamalar;

“Binance olarak, Türkiye'deki kripto varlıklarla ilgili düzenlemeleri yakından takip ediyoruz. Tüm kullanıcılar için uyumlu bir ortam sağlanması adına düzenleyicilerle işbirliğinin önemini çok iyi anlıyoruz. Endüstri için yasal bir çerçeve oluşturulmasının, ekosistemin korunması ve gelişmesi için öneminin farkındayız ve düzenlemeleri destekliyoruz. Bu nedenle, Türkiye ve küresel olarak yasal uyumu sağlamak için gerekli tüm önlemleri almaya devam ediyoruz.

Dil Seçeneği: Türkiye'deki Binance.com hizmetlerinde Türkçe dil seçeneği 3 ay içerisinde kademeli olarak kaldırılacaktır. Pazarlama Faaliyetleri: Türk kullanıcılar için doğrudan tüm pazarlama faaliyetleri tamamen durdurulacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler