Bakan Kacır Duyurdu: Togg, 2025 Yılı İtibarıyla Almanya’da Yer Alacak

Bakan Kacır Duyurdu: Togg, 2025 Yılı İtibarıyla Almanya’da Yer Alacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, merakla beklenen müjdeyi verdi. Katıldığı canlı yayında Togg için yurt dışı mesajını verdi. Bakan, ilk hedefte Almanya’yı işaret etti. İşte paylaşılan detaylar…

Yerli ve milli imkanlarla çıkarılan Togg, yurt içinde bir hayli fazla sevildi. Özellikle de 2023 yılında yakaladığı satışlarla öne çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin ardından Avrupa pazarına çıkacak olan Togg hakkında konuştu.

Bakan Fatih Kacır, Avrupa’da ilk olarak Almanya’da yer alacaklarını söyledi. Tarih paylaşan Bakan Kacır, 2025 yılını işaret etti.

bakan-fatih-kacir.jpg

TOGG, ALMANYA’DA SATIŞA ÇIKACAK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TRT Haber’de düzenlenen canlı yayına katıldı. Yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Kacır, Togg için yurt dışı tarihini paylaştı. İlk olarak Avrupa gideceği ülkeninde Almanya olduğunu söyleyen Bakan Fatih Kacır şunları aktardı;

“Tüm sektörü dönüştürmeye öncülük eden bir markanın doğuşuna şahitlik ediyoruz. Togg, 2025 yılının başında Almanya'ya adım atacak, Avrupa pazarına girmiş olacak. Yine aynı tarihlerde, geçtiğimiz aylarda Las Vegas'ta tanıtılan 'fastback' modelinin de pazara çıkması hedefleniyor. Önümüzdeki dönemde Togg'un yeni atılımları da olacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler