Antgiad Başkanı Osman Sert'ten 30 Ağustos Mesajı

Antgiad Başkanı Osman Sert'ten 30 Ağustos Mesajı

ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos'un büyük bir azim ve kararlılıkla kazanıldığını söyleyen Başkan Osman Sert, "26 Ağustos tarihinde başlayan Büyük Taarruz 30 Ağustos'ta Türk Milleti'nin şanlı bir zaferi ile sonuçlanmış ve Türk Milleti'nin küllerinden yeniden doğarak genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli olmasını sağlamıştır. Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi Türk Milleti'nin hiçbir zaman esaret altına alınamayacağını göstermiştir" dedi.

Kazanılan zaferin bugün bile bir örneğinin olmadığını söyleyen Başkan Sert, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 30 Ağustos'ta kazandıkları zafer ile gençlere Türkiye Cumhuriyeti'ni miras bıraktığını ifade etti. Büyük zorluklar ve şartlar altında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin Türk milletinin esaret altına alınamayacağını gösterdiğini de ifade eden Başkan Sert, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu zaferin meydanda kalmayarak ekonomik kalkınma ile sürmesi de bugün bizlere çok önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Biliyoruz ki ekonomik anlamda da kalkınmayla Türkiye Cumhuriyeti bugün tam bağımsız ve güçlü bir ülke olmuştur. ANTGİAD olarak Atatürk'ün gösterdiği ve öğütlediği yoldan vazgeçmeden yürümekteyiz. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve özlemle anıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler