Antalya City Expo Kapılarını Açtı

Antalya City Expo Kapılarını Açtı

ANTALYA Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, Anfaş Fuar Merkezi'nde 9'uncu kez kapılarını açtı. Fuar 3 gün boyunca belediyeciliği güncel teknolojilerle buluşturacak.

Türkiye Belediyeler Birliği'nin desteği ve Akdeniz Belediyeler Birliği'nin koordinatörlüğünde bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ile Yerel Yönetimler Sempozyumu, ziyaretçilere kapılarını araladı. Fuarın açılış törenine Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye'nin dört bir yanından belediye başkanları, esnaf odaları, ticaret odaları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

CİTY EXPO BİR MARKA

Başkan Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği'nin Antalya için çok önemli bir çalışmayı her yıl güçlü bir şekilde büyüterek, yoluna devam etme gayreti içinde olduğunu söyledi. Tütüncü, bir şehircilik fuarını 9 yıl üst üste sürdürebilmenin, bugünlere getirebilmenin kolay olmadığını belirterek, bu fuarı Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı döneminde başlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

ŞEHİRLER YARIŞIYOR

Vali Ersin Yazıcı da Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile ekibine ve Türkiye Belediyeler Birliğine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Vali Yazıcı, "Hakan başkanımızın yaptığı işlerin ne kadar güzel olduğunu şehrin birçok alanında sürekli görüyoruz. İnanıyorum ki Türkiye'nin birçok ilinden belediyelerimiz, firmalarımız buradalar. Ve şunu hep birlikte turizmin başkentinden dünyaya bir kez daha göstereceğiz. Türkiye'de belediyecilik yapılıyor, hem de iyi yapılıyor. Tüm belediyelerimiz tatlı bir rekabet içerisinde. Artık şehirler yarışıyor. Biz turizmin başkenti olarak atlandırdığımız bu güzel şehri, dünya insanlarına sunarken doğal olarak en üst düzeyde belediye hizmetlerinde yapmak mecburiyetimiz var. Bunu yerine getirmek için tüm belediyelerimiz gayret içerisinde" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle 9. Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nın kapıları ziyaretçilere açıldı.

Antalya City Expo Kapılarını Açtı

Antalya City Expo Kapılarını Açtı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler