WhatsApp için Telefon Numarasına Gerek Kalmıyor

WhatsApp için Telefon Numarasına Gerek Kalmıyor

WhatsApp’ta birine mesaj göndermek için artık telefon numarasına ihtiyaç kalmıyor. İşte haberin detayları...

Numara paylaşımı ile büyük gizlilik ve güvenlik sorunu açığa çıkarken, kullanıcı adı platforma sunulduğunda bu gibi sorunların ortadan kalkması bekleniyor. Aynı zamanda kullanıcı adının kişilerle paylaşılması ile numara kaydetmeden mesajlaşma kolaylığı sağlanacak.

WHATSAPP’TA KULLANICI ADI ALMAK MÜMKÜN MÜ?

En çok kullanılan mesaj uygulaması WhatsApp’ta kullanıcı adı alınabilir mi? Bunun için öncelikle WABetaInfo’nun paylaşımına göre profil sayfasından kullanıcı adı alınabilecek. WhatsApp uygulamasını açarak önce ayarlara girilmesi gerekiyor. Daha sonra profile girerek WhatsApp kullanıcı adının yan kısmında bulunan kalem simgesine dokunmak yeterli. Bu kısma kullanıcı adını girmeniz istenecek. Kolaylıkla kullanabileceğiniz şekilde geliştirilen bu özellik ile WhatsApp kullanıcıları için güvenli kullanım imkanı sunuyor.

Kullanıcı adları numaralardan daha akılda kalıcı olması ile kullanımda kolaylık sunuyor. Tanımadığınız kişilerle sohbet ediyorsanız grup sohbetlerini kolaylaştıran bir özellik olması da kullanıcıların içini rahatlatıyor. Ancak özellik geliştirme aşamasında olduğu için WhatsApp'ta kullanıcı adlarının ne zaman geleceği ile ilgili net bir bilgi yok. Bu özelliğin sadece şirketlerle mi yoksa herhangi birine özel mesaj göndermek için mi kullanılabilecek henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler