Mark Zuckerberg'in Yeni Hamlesi Threads 7 Saatte 10 Milyonu Aşkın Kullanıcıya Ulaştı!

Mark Zuckerberg'in Yeni Hamlesi Threads 7 Saatte 10 Milyonu Aşkın Kullanıcıya Ulaştı!

Mark Zuckerberg'den yeni hamle! Threads ile 7 saatte 10 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştı. İşte ayrıntılar...

Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg'den Twitter'a rakip çıkan Threads, 6 Temmuz'un gece yarısında kullanıma açıldı. Uygulama, ilk 7 saatte 10 milyon kullanıcıya ulaştı. 

THREADS NEDİR, NASIL KULLANILIR?  

ABD merkezli teknoloji şirketi Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg'den Twitter'a karşı yeni hamle gecikmedi. Twitter'a rakip olarak görülen 'Threads' kısa sürede milyonlarca kişinin tercih ettiği bir sosyal medya uygulaması haline geldi. Threads'ın kullanımı ise oldukça basit. Instagram ile bağlantılı kullanılacak uygulamada kullanıcılar hem yazılı metin, hem de link, fotoğraf ve 5 dakikalık videolar paylaşabilecek. Uygulamaya giriş yaparken kullanıcılar, Instagram hesabı ile giriş yapabilecek. Ayrıca diğer sosyal medya uygulamaları gibi takibi bırakma, engelleme ve kısıtlama da yer alan özellikler arasında bulunuyor.

MARK ZUCKERBERG:TWİTTER BU FIRSATA SAHİPTİ ANCAK MAHVETTİ

Meta'nın CEO'su Mark Zuckerber, Threads hakkında yaptığı açıklamada, "Bu en nihayetinde başarının anahtarı olacak. Biraz zamanınızı alacağım. Bence 1 milyardan fazla insanın muhabbet edebileceği bir uygulama olmalı. Twitter bu fırsata sahipti ancak mahvetti. Umarım biz yapacağız” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler