Donald Trump, Kripto Bağışlarından Ne Kadar Kazandı?

Donald Trump, Kripto Bağışlarından Ne Kadar Kazandı?

Amerika’da başkanlık için adaylar adeta gün sayıyor. En güçlü adaylardan biri de Donald Trump olarak gösteriliyor. Trump’ın kripto varlıklara olan ilgisi ise her geçen gün artıyor. Bağışları azımsanmayacak şekilde arttığını gösterdi.

Eski ABD Başkan Donald Trump, yaklaşan seçimler öncesinde kripto bağışlarını almaya devam ediyor. Diğer kaynaklar artarken, zincir üstü kripto bağışları yaklaşık 60.000 dolar. Olduğu aktarıldı Bu zincir üzeri bağışlar, Coinbase gibi merkezi kripto borsaları aracılığıyla yapılan bağışları içermez.

DONALD TRUMP'IN ONCHAİN KRİPTO BAĞIŞLARI DURUYOR

Blok zinciri analiz firması Breadcrumbs'ın verilerine göre, Donald Trump'ın kampanyası için zincir içi kripto bağışları 59.386 dolar değerinde olduğu vurgulandı. Diğer kaynaklardan gelen girişler artarken, yaklaşık 218 bağışçı miktarı oluştu.

ekran-resmi-2024-06-26-08-19-13.png

Breadcrumbs'ta veri analisti olan James Delmore, zincir içi bağışların kolay olmadığını ve zincir içi bağış olarak kabul edilmeyen kripto borsalarından çok fazla girişe yol açtığını belirtti.

Şimdiye kadar alınan bağışlar Ethereum, Base ve Polygon'da gönderiliyor. Kabul edilen kripto para birimi ise USDC. Fonların dökümü Polygon'dan yaklaşık 27.500 dolar, Ethereum'dan 20.000 ve Base'de 11.300 dolar olduğunu gösteriyor.

Bu arada, Trump'ın kampanyası kripto bağışları da dahil olmak üzere 260 milyon doların üzerinde para topladı. Geleneksel bağışlar dijital varlıkları geride kaldı. Ancak çoğu bunu ana akım kripto benimsemelerine doğru büyük bir adım olarak görüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler