Amerika’da Metro Kazası: İlk Belirlemelere Göre En az 24 Yaralı Var!

Amerika’da Metro Kazası: İlk Belirlemelere Göre En az 24 Yaralı Var!

Amerika’nın önemli kentinde metro kazası oldu. Perşembe öğleden sonra Manhattan'da iki trenin raydan çıkmasına neden olan kaza yetkililer tarafından doğrulandı. Kaza yerel saat ile saat 15:00 civarında meydana geldi.

Yetkililer, Perşembe öğleden sonra Yukarı Batı Yakası'nda iki metro treninin çarpışmasının ardından en az 24 kişinin yaralandığını ve yüzlercesinin tahliye edildiğini bir kazayı duyurdu. Kaza, her iki treninde de raydan çıkmasına neden oldu.

Polis kaynakları, 500 yolcuya kadar kuzeye giden 1 trenin kısa bir süre sonra 96. Cadde istasyonundan çekildiğini ve başka bir bir trenle çarpıştığında ve her ikisinin de raydan çıktığını söyledi.

ekran-resmi-2024-01-05-12-58-02.png

İLK BELİRLEMELERE GÖRE EN AZ 24 YARALI VAR

MTA yetkilileri, biri birkaç arabada acil durum fren kablolarını çekerek trenden geçtikten sonra engelli treninin vandalizm nedeniyle üzerinde çalışıldığını söyledi.

Yaklaşık 300 ila 400 ek yolcu, elektrik kesildikten sonra çarpışmanın arkasında sıkışıp kalmayan ancak dahil olmayan bir trenden tahliye edildi. Yetkililer, yolcuların raydan çıkan trenden indiğini söyledi. Yetkililer, en az 24 kişinin hafif yaralandığını ve yerel hastanelere götürüldüğünü doğruladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler