Amerika’da Gemi Felaketi: Yük Gemisi, Köprüye Çarptı…

Amerika’da Gemi Felaketi: Yük Gemisi, Köprüye Çarptı…

Amerika’da akıl almaz bir olay yaşandı. Büyük konteyner gemisi, köprüye çarptı. Çarpmanın etkiyesiyle beraber köprü yerle bir oldu. O anda köprünün üzerinde bulunan araçlar ise denize düştü. İşte o ana ait görüntüler ve detaylar…

ABD’nin Maryland eyaletindeki Baltimore’da yük gemisi köprüye çarptı. Salı günü erken saatlerde bir konteyner gemisinin köprüye çarparak büyük hasar verdi. Köprünün büyük bir kısmı yıkıldı.

Baltimore itfaiyesi, büyük bir geminin Francis Scott Key Köprüsü'ne düştüğüne dair haberlerden sonra, ilk belirlemede suda olduğuna inanılan en az yedi kişiyi aradığını söyledi. Başka bir kaynakta ise, arama kurtarma ekiplerinin ifadesiyle bu sayı 20’ye çıktığı aktarıldı.

ekran-resmi-2024-03-26-14-18-31.png

AMERİKA’DA GEMİ FACİASI

ABD’nin Maryland eyaletindeki bir köprünün bir kısmı, büyük bir teknenin çarpmasının ardından çöktü. Birden fazla aracın suya düşmesine neden oldu. Ajansların aktardığına göre, Baltimore'dan giden gemi, köprüde bir sütuna çarparak çökmesine neden oldu.

ekran-resmi-2024-03-26-14-20-15.png

Baltimore itfaiyesi iletişim direktörü Kevin Cartwright, 911'e yapılan aramaların sabaha karşı olduğunu söyledi. Bir traktör römorku büyüklüğünde bir araç da dahil olmak üzere köprüde birkaç araç vardı.

Cartwright, “şu anda odak noktamız bu insanları kurtarmaya çalışmak” dedi. Kaç kişinin etkilendiğini bilmek için çok erken olduğunu aktara yetkililer, ancak çöküşü "gelişen bir kitlesel zayiat olayı" olarak nitelendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler